Gavà

Notícies

null El Pla d’Acció Cultural de Gavà avança amb una jornada oberta a la ciutadania

El Pla d’Acció Cultural de Gavà avança amb una jornada oberta a la ciutadania

El proper dissabte 28 de maig s’ha convocat una trobada per treballar sobre el futur de la cultura a Gavà


En els darrers mesos Gavà ha iniciat l'elaboració del Pla d'Acció Cultural que marcarà un full de ruta compartit en aquest àmbit. El pla ha desenvolupat fins ara un conjunt de treballs en clau de diagnòstic, entre els quals destaquen entrevistes i sessions de debat amb agents culturals de la ciutat. Al llarg de les properes setmanes també es farà una enquesta a la ciutadania per conèixer millor els seus hàbits culturals i la seva valoració de la vida cultural a la ciutat.

Seguint aquesta línia des de l'Ajuntament s'ha organitzat una jornada participativa oberta a tota la ciutadania. Orientada a la definició de propostes de futur, suposarà una nova fase en el procés d'elaboració del Pla. Tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig de 2022, entre les 9.30 h. i les 13.30 h. al Nou espai Sant Jordi (carrer Àngela Roca, 2 de Gavà).

Es treballarà en base a cinc taules de treball: “Educació i valors”, “Creació i creativitat”, “Territori”, “Participació i proximitat” i “Memòria i patrimoni”. Conforme el procés avanci, es podran consultar els documents relatius a l'elaboració del Pla des del web de Gavà Participa.

Les persones interessades a assistir-hi s'han d'inscriure enviant un correu a cultura@gava.cat indicant el seu nom, cognoms i la taula de treball en què volen participar.


Jornada Participativa sobre el Pla d'Acció Cultural de Gavà
Dissabte, 28 de maig del 2022, de 9.30h a 13.30h
Nou espai Sant Jordi (carrer Àngela Roca, 2)
Inscripció a cultura@gava.cat