Gavà

Notícies

null La Casa Gran, espai Pet friendly

La Casa Gran, espai Pet friendly

Des de l'1 de juny s'ha posat en marxa una prova pilot en la que deixarà accedir a l’equipament animals de companyia


Desde l'1 de juny, l’Espai Jove La Casa Gran ha posat en marxa una prova pilot, en la que deixa accedir a l’equipament animals de companyia, convertint-se així en un equipament Pet friendly.

Per garantir l’accés dels animals i la convivència amb els i les joves a l’equipament s’ha establert una normativa, que estableix unes condicions d’ús de l’espai.

La normativa recull els següents punts:

1. Es permet l'entrada d'animals domèstics (gossos i gats) a la planta baixa de l'Espai Jove La Casa Gran que estiguin correctament censats a l'Ajuntament de Gavà.

2. Els animals poden romandre a la terrassa quan es faci un acte o esdeveniment, així com atendre petits actes dinàmics a l’interior (exposicions, inauguracions,...), en concordança amb la resta de la normativa.

3. Els animals han d'anar sempre lligats.

4. Els animals considerats PPP per la normativa vigent, així com els que puguin molestar els usuaris, han de portar també morrió.

5. Els propietaris dels animals es fan responsables de tots els danys que puguin causar, així com de recollir qualsevol deixalla que pugui depositar l'animal a l'espai.

6. El personal de l'Espai Jove potdeterminar en qualsevol moment l'expulsió del propietari i del seu animal de l'equipament.

 

Aquesta normativa es revisarà regularment, per tal d’anar adaptant-la a les necessitats i a les diverses situacions que puguin sorgir.

Els resultats que aporti aquesta prova pilot, serviran per valorar la possibilitat d'ampliar-ho a altres equipaments de la ciutat.