Gavà

Notícies

null A partir del 14 de novembre, l'avinguda de les Bòbiles només serà de baixada entre Santa Teresa i Joan Carles I

A partir del 14 de novembre, l'avinguda de les Bòbiles només serà de baixada entre Santa Teresa i Joan Carles I

Es crea aparcament de bateria en aquest tram, sentit Viladecans, que permet guanyar 29 places d’estacionament


A partir de dissabte 14 de novembre, es posen en marxa noves mesures amb l’objectiu d’eliminar l’estacionament en doble filera en les hores d’entrada i sortida escolar, millorant així la seguretat viària de l’entorn del col·legi Santo Ángel i minimitzant les molèsties en les persones que resideixen a la zona.
  •  El tram de l’avinguda de les Bòbiles entre el carrer de Santa Teresa i l’avinguda de Joan Carles I es converteix en una via de sentit únic. Els vehicles només podran circular de baixada, és a dir, en direcció a l’avinguda de Joan Carles I.
  • Creació d’aparcament de bateria en aquest tram, sentit Viladecans, que permetrà guanyar 29 places d’estacionament
  • Es recorda a les persones usuàries del centre educatiu que disposen de dos aparcaments dissuasius propers (aparcament adjacent a la Comissaria de la Policia Municipal i aparcament del c. de Sant Lluís) que permeten accedir de manera ràpida, saludable i segura a l’escola.

Des de l’Ajuntament de Gavà confiem que aquestes mesures, consensuades amb el col·legi, comportin una millora per al centre i les famílies, per a l’entorn del barri i per al conjunt de la ciutat.