Gavà

Notícies

null Cap de setmana de recerca sobre fauna i flora als parcs i platges metropolitanes

Cap de setmana de recerca sobre fauna i flora als parcs i platges metropolitanes

El 30 i 31 de maig se celebra el 3r Bioblitz Metropolità, aquest té l’objectiu de fer un recompte d’espècies mitjançant ciència ciutadana per obtenir un recull de la biodiversitat al territori metropolità.


Aquesta iniciativa, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments metropolitans,  es durà a terme als parcs i platges metropolitanes, en el cas de Gavà el Parc del Calamot, la Platja de Gavà i l’Estany de la Murtra. Enguany per adaptar-se a les mesures adoptades pel Covid és durà a terme a través de les xarxes socials.

Per participar-hi, caldrà que durant els passejos a aquests espais durant les franges horàries permeses, observeu la natura i la biodiversitat que ens envolta, fotografieu aquells animals i plantes que us agradin més i compartiu les fotografies per les xarxes socials amb el #BioblitzMetropolità20. Podeu compartir les vostres fotografies indicant el nom de l’espècie i en el cas que no ho conegueu ho podeu consultar. Durant la setmana següent, col·laboradors experts ajudaran a identificar totes aquelles espècies que no s’hagin pogut identificar.

Indicacions per participar al 3r Bioblitz Metropolità.