Gavà

Notícies

null L’Ajuntament convoca els Premis Gavà Educa 2024

L’Ajuntament convoca els Premis Gavà Educa 2024

Entitats, empreses, centres educatius i persones a títol individual compromeses amb l’educació poden presentar els seus projectes fins al 22 de juliol


L’Ajuntament ha obert una nova convocatòria dels Premis Gavà Educa. Aquests guardons tenen l’objectiu de reconèixer el treball que efectuen entitats, empreses, centres educatius i persones a títol individual compromeses amb l’educació. També volen posar en valor la tasca d’aquelles persones o entitats que promoguin l’esperit, els valors i els principis del Projecte Educatiu de Ciutat a través del conjunt de les activitats i accions que portin a terme.

Els projectes es poden presentar fins al pròxim 22 de juliol per dues vies:

  • Telemàticament: a la seu electrònica de l’Ajuntament de Gavà des d’aquest mateix tràmit.
  • Presencialment: a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gavà (OAC), sempre amb cita prèvia: per concertar cita prèvia, cliqueu aquí

Les categories

Els Premis Gavà Educa consten de tres categories:

  1. Reconeixement al professorat i personal no docent dels centres educatius que finalitzen el seu servei amb una trajectòria d’avalada presència a la ciutat, centres o entitats que celebrin dates assenyalades i significatives de 25, 50 i 100 anys de trajectòries en la història de la ciutat.

  1. Reconeixement a persones o col·lectius de Gavà vinculades al món educatiu que segueixin amb la filosofia de ciutat educadora o hagin estat en el seu recorregut o  acció, un valor afegit per la comunitat educativa de la ciutat. 

  1. Projectes eductius que s’estan duent a terme a Gavà per fomentar l’assoliment d’una ciutat educadora.

Poden presentar projectes qualsevol entitat, empresa, centres educatius i persones a títol individual compromeses amb l’educació. Els projectes han de fer referència als principis guia, línies estratègiques i accions del Projecte Educatiu de Ciutat. Un dels aspectes més importants és que els projectes presentats hauran d’estar avalats per la seva posada en pràctica.

El jurat

En aquesta edició, amb l’objectiu de donar resposta a una major participació de la comunitat educativa en l’elecció dels premis, s’han fet canvis en la composició del jurat que estarà format per representants de centres educatius i entitats que hagin estat anteriorment premiats amb un premi Gavà Educa.

S’atorgaran un màxim de tres premis als millors projectes i es reserva el dret de deixar deserts alguns d’ells. Cadascun d’ells consta d’una Placa-Guardó, una dotació econòmica de 1000 euros, i el compromís de l’organització a donar la màxima difusió possible al projecte donant-li el segell de qualitat Projecte Gavà Educa. El veredicte es farà públic el mateix dia de la celebració de l’inici del nou curs escolar 2024-2025.