Gavà

Notícies

null Sessió informativa i de debat sobre la modificació puntual del Pla General Metropolità (àmbits d'activitat econòmica)

Sessió informativa i de debat sobre la modificació puntual del Pla General Metropolità (àmbits d'activitat econòmica)

Us convidem a assistir a la sessió informativa amb torn de debat el dilluns dia 8 de juliol de 2024, a les 17.30 h, a la Unió de Cooperadors de Gavà. 


Actualment, s'està tramitant la modificació puntual del Pla General Metropolità dels àmbits d'activitat econòmica del Delta del Llobregat. Són àmbits de Gavà, Viladecans i Sant Boi amb una posició estratègica i que comparteixen unes circumstàncies comunes que ara es pretenen abordar.

Els objectius d‟aquesta modificació puntual són:

  • Articular el territori amb la delimitació de nous sectors urbanístics segons el model de ciutat compacta i un model urbanístic sostenible.
  • Ordenar el sòl no urbanitzable.
  • Garantir la preservació dels valors ambientals i paisatgístics de l'àmbit i el seu entorn.
  • Reforçar l'activitat agrària com a activitat econòmica d'aquest territori.


Per aquest motiu, dilluns, 8 de juliol del 2024, a les 17.30 hores tindrà lloc una sessió informativa i de debat. L'acte es realitzarà a la Unió de Cooperadors de Gavà, ubicat a la Rambla de Maria Casas, 102. Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

Durant la sessió es farà una exposició sobre els continguts comuns als tres municipis i sobre els específics, en el cas de la nostra ciutat, ens referim a l'àmbit dels Joncs i Can Torelló i àmbit la Marinada. També hi haurà un torn de debat.

Més informació d'aquest procés participatiu clicant aquí.