Coronavirus, tota la informació

Acords del Comitè de coordinació Covid-19

Des de l'inici de la crisi sanitària, es va constituir el Comitè d'Emergències COVID-19, presidit per l'alcaldessa Raquel Sánchez. El comitè manté reunions diàries, via telemàtica, per supervisar i establir noves intervencions segons l'estat d'emergència del Pla de Protecció Civil. L'objectiu: frenar la propagació del coronavirus i garantir la prestació dels serveis municipal, d'acord amb les incidències del Govern espanyol i de la Generalitat de Catalunya. Aquests són els acords aprovats:

Acords (darrera actualització 21/05/2020)

Ban de l'alcaldessa amb les mesures establertes per a la gestió de la crisi ocasionada pel COVID- 19

Al ban es recullen les mesures adoptades pel Consistori gavanenc des de l'inici de l'emergència  sanitària

Ban

La situació generada per la evolució del SARS-COV-2 ha suposat la necessitat d'adoptar les mesures de contenció extraordinàries per tal de protegir la salut i seguretat tant dels habitants del municipi com dels/es empleats/des de l'Ajuntament de Gavà.  En aquest sentit s'han  aprovat  les mesures de prevenció que es relacionen en el decret del 13 de març de 2020, com a conseqüència del risc biològic emergent davant el coronavirus.

Decret de 19 de març de 2020

L'1 d'abril, l'Ajuntament de Gavà ha decretat l'assignació del permí retribuït per al personal municipal segons el  Reial decret llei 10/2020 de 29 de març

Decret d'Alcaldia d'1 d'abril de 2020