Acció de millora per a la competitivitat del sector comercial

 

T'oferim tallers d'inspiracions per al comerç i laboratori d'idees. T'apropem a conèixer noves tendències en retail i et facilitem eines per ser més competitiu i obrir-te a més oportunitats de negoci.

 

Descarrega't en aquest enllaç el full d'inscripció.

 

 

26 FEBRER: Taller «Com despertar i mantenir l'interès del nostre client». Finalitzat

 

 

És necessari aprendre a anar a la recerca de sinèrgies que ens ajudin a millorar les vendes. Inclusió del comerç a les activitats socials i econòmiques característiques de Gavà i interacció entre diferents comerços.

 

 

5 MARÇ: Taller «Com augmentar les oportunitats de visita i venda». Finalitzat

 

En aquesta formació es treballaran eines per conèixer el nostre client, veure oportunitats de creixement i analitzar com hem d'ajustar les nostres estratègies per augmentar les vendes. S'estudiaran les tendències i el seu impacte en les formulacions de negoci.

 

 

14 MAIG: Taller «Aprendre a aprendre dels grans» Inscripció gratuïta.

 

Data límit d'inscripció: 10 de maig.

 

Horari: 15 a 16.30 h.

S'oferiran noves pautes estratègiques que es poden incorporar als nostres negocis. La sessió té una clara orientació pràctica per tal que el comerciant surti del taller amb propostes viables de millora.

 

 

3 i 4 SETEMBRE: Amsterdam Comerç Tour.

 

Data límit d'inscripció: 31 de maig.

 

Inscripció NO gratuïta. Places limitades.

 

Aquesta formació consta de 3 sessions:

 

1a Sessió: SESSIÓ PRÈVIA AL TOUR, on s'explicaran els objectius i programa del viatge i s'exposaran les necessitats i expectatives en relació a la sortida formativa dels establiments inscrits al Tour.

 

3 i 4 SETEMBRE: VIATGE FORMATIU A AMSTERDAM

 

Els dies 17 i 18 de setembre es farà un viatge de formació a Amsterdam. María Callís organitzarà i guiarà la ruta donant explicacions dels comerços visitats com a eina d'aprenentatge. La selecció dels comerços tindrà una clara intencionalitat formativa.

Es lliurarà una documentació a l'assistent on podrà veure l'itinerari del viatge i conceptes a treballar. Cada assistent assolirà les despeses del viatge, trasllat, hotel i dietes que haurà de gestionar directament amb l'agència de viatges encarregada de la contractació del viatge.

 

3a Sessió: SESSIÓ TANCAMENT DEL TOUR, on s'exposaran els aprenentatges adquirits en la sortida i es donaran eines per adaptar els nous aprenentatges al punt de venda.

 

 

Per a és informació:

 

Unitat de Comerç, Turisme i Fires

 

Tel. 932639143

 

A/e: comercifires@gava.cat