Gavà

Qué pienso?

null ÉS FESTA MAJOR

 

Ja la tenim aquí. Plena de propostes. Oberta a les tradicions i també a les innovacions. A l’abast de tothom, preparada per a tots els públics i amb un protagonisme especial de les dones. És LA Festa Major de Gavà. LA gran convocatòria lúdica, cívica i cultural de Gavà. LA festa amb majúscules.

Ens esperen cinc dies intensos. Dies per triar i remenar, sortir al carrer i gaudir d’una programació molt i molt atractiva. És hora de divertir-se, de recórrer els diferents espais de la ciutat i compartir-los amb amics i família. Hora de viure novament Gavà. Perquè la nostra ciutat, cada vegada més, ofereix un calendari anual d’activitats d’oci diverses i interessants, i la Festa Major és el punt culminant. Ho fem amb l’impuls i els recursos de l’Ajuntament; i així ha de ser. I ho aconseguim amb la inestimable implicació de les entitats socials i culturals i dels clubs esportius, d’un comerç local que se supera cada dia i d’una restauració que no deixa de sorprendre’ns servint els millors plats. Aquesta suma d’esforços, i sobre tot la participació ciutadana que vivim en cada esdeveniment, no té preu.

LA Festa Major de Sant Pere ha de ser també, no ho podem oblidar, una ocasió oportuna per demostrar civisme i respecte, dos valors dels quals Gavà fa bandera però que demanen atenció permanent i la contribució de tothom. Com la neteja i la seguretat.  Per això des de l’Ajuntament hem ampliat el Pla Intensiu de Neteja actuant amb més freqüència i eficàcia a les zones de més afluència durant l’estiu. I hem posat en marxa la millora de la recollida de residus porta a porta a l’Illa del Centre i la Rambla. I hem ajustat els horaris de les terrasses. I ampliem la plantilla de la Policia Municipal, igual que reforcem la presència policial a la platja, sumant la seguretat al conjunt de serveis que un any més hem posat en marxa per a la temporada d’estiu.

Aquestes millores, com les noves inversions que hem fet i les que properament reforçarem, com el conjunt de serveis i prestacions que posem a l’abast de les veïnes i els veïns de Gavà, són una demostració de la feina que fem des de l’Ajuntament. I ara que es compleix el primer aniversari del present mandat municipal, són per damunt de tot l’evidència del nostre compromís com a institució, i del meu com alcaldessa, de continuar treballant per avançar encara més, resoldre problemes i generar oportunitats. Queda molta feina per fer i moltes coses per millorar, en sóc conscient, i no estalviarem esforços per afrontar-ho.

Moltes gràcies a totes i a tots per la confiança. I molt bona Festa Major!!