Compartir cotxe

El projecte COMPARTIR COTXE neix de la voluntat de l'Ajuntament de Gavà de difondre entre la ciutadania una altra manera de viatjar en alguns desplaçaments que es poden fer en transport privat

El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge ja sigui per anar a treballar, a la universitat o a altres llocs.

Objectius

  • Fer un ús racional del cotxe o transport privat.
  • Facilitar als ciutadans i ciutadanes de Gavà una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat.
  • Disminuir la contaminació produïda pels vehicles privats.
  • Millorar la utilització de l'espai

Com funciona?

Veureu les persones que estan apuntades per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb ell. Veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys de viatge. Podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge. Tot de manera immediata i sense intermediaris.