Abonaments 2021

Modalitat que dona accés lliure a les instal·lacions esportives municipals —Nova Piscina, Piscina Can Tintorer i Estadi la Bòbila— i a un conjunt d'activitats dirigides.

Hi ha diferents tipus d'abonament en funció de les teves necessitats, tant pel que fa a la pràctica com a la durada.

 

Amb la finalitat de complir amb les mesures sanitàries i de contenció per la pandèmia COVID-19 i poder fer un millor procés de traçabilitat i control d'aforaments, per poder accedir a les instal·lacions esportives municipals és necessari reservar i disposar d'una cita prèvia tant per fer ús lliure en Nova Piscina, Piscina Can Tintorer i Estadi Municipal la Bòbila, com per a la realització d'activitats dirigides incloses dins l'abonament.

Per gestionar les reserves podeu accedir a la pàgina web:  https://esportsgava.deporsite.net/

Per més informació podeu consultar el "Manual serveis en línia"

AVÍS USUARIS
RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Aquesta Resolució entra en vigor el dia 15 de març de 2021, les instal·lacions esportives poden obrir sempre que compleixin les següents condicions: aforament de 50% en espais a l'aire lliure, 30% en espais interiors i 50% en piscines. En activitats grupals en espais interiors, l'aforament serà del 30% i ús obligatori de mascareta.  Els vestidors poden reobrir, no obstant, informem que l'ús dels vestidors és excepcional  per a les persones que utilitzin el servei de piscina, si n'hi ha, i per a les persones usuàries qeu no tinguin possibilitat de canviar-se en un altre espai d'ús privatiu i no compartit abans o deprés de l'activitat esportiva.