Gavà

Notícies

null Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Amb motiu d’aquesta celebració Gavà participa en la BaixCicletada


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

La BaixCicletada arriba a la seva 20a edició amb la participació de 12 municipis. Una passejada popular en bicicleta que té 5 punts de sortida, 9 punts de trobada i 15 recorreguts diferents. El recorregut finalitza al parc de Torreblanca on els participants tindran un munt de sorpreses.

A Gavà el punt de sortida serà a les 9.40 de la intersecció Rambla Salvador Lluch/Rambla Joaquim Vayreda

Tornada cap a Gavà

Gavà posarà un servei de transport de tornada (passatgers + bicicletes) per als participants que facin la sortida des de Gavà. 

Aquest sortirà del parc de Torreblanca de Sant Feliu fins a Gavà (Rambla-Ctra. Sta. Creu de Calafell) a les 13:30 en el primer torn. Si aquest s'omple, hi haurà un segon transport a les 14:30 hores. Els participants que s'inscriguin i vulguin tenir el servei de tornada garantit hauran de contactar amb mobilitat@gava.cat abans del divendres 29 a les 12h. Els que s'inscriguin en la sortida el mateix dia podran sol·licitar el servei, sempre que quedin places.

 

Més informació

Inscripcions