Escola de famílies

ESPAI DE FORMACIÓ

El 2018, fruit del treball del Fòrum del PEC i la definició de les noves línies prioritàries d'acció, comença el projecte d'escola de famílies. Aquest té una visió comunitària on es dóna una visió de ciutat a totes les accions formatives per les famílies organitzades pels centres educatius i les AFAS. L?ajuntament lidera des de la secretaria del PEC el mapa d?accions conjuntes, així com aportant i complementat amb xerrades i espais de formació.

 

       TALLER PER COMPARTIR AMB FAMÍLIES

Educar els fills i les filles, viure en família... Espai d'escolta i diàleg per compartir experiències entre famílies al voltant d'aspectes clau en la criança, com l'autonomia personal, els límits i l'autoritat, la comunicació a casa, el joc i el lleure en família, l'educació emocional, els canvis en el desenvolupament de nens i adults, etc. S'analitzen i revisen les inquietuds i situacions presentades per les persones participants, oferint una anàlisi i orientació col·lectives, i acompanyant els processos que sorgeixin a les sessions.

Us convidem a participar en aquests tallers on compartir i revisar la vivència de les nostres parentalitats i marentalitats, les possibilitats de millora i creixement familiar, a través de la interacció entre iguals, conduïts per professionals facilitadors d'activitats, reflexió i comunicació, que us acompanyaran a explorar i aprendre junts totes aquestes i altres qüestions que puguin aparèixer.