Atenció ciutadana

Et donem solucions per trobar allò que necessites a Gavà

 

Saber què passa a Gavà, resoldre un tràmit a l'Ajuntament o conèixer els d'altres administracions, són algunes de les opcions que ofereixen els serveis d'atenció ciutadana de l'Ajuntament.

Mitjançant la seu electrònica, per telèfon o acudint a les nostres oficines es pot obtenir informació i orientació sobre l'ampli ventall de possibilitats que l'administració local posa a l'abast de la ciutadania.
Així, mitjançant aquesta web t'ajudem a buscar informació per gestionar tràmits municipals i i fer suggeriments a l'Ajuntament de Gavà sobre qualsevol aspecte de la nostra ciutat. La seu electrònica et permet realitzar tràmits electrònicament i presentar qualsevol document al registre general de l'Ajuntament.

Però l'Ajuntament també és al teu servei a un cop de telèfon. Trucant al 900 66 33 88 et responem, sense cap cost per a tu, a qualsevol qüestió sobre Gavà, ol'Ajuntament et facilitem tràmits tan sol·licitats com els volants de residència.

Si prefereixes apropar-te a l'Ajuntament, disposem de l´Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC) que presta servei, sempre amb cita prèvia, tots els matins i dues tardes a la setmana per informar i assessorar sobre la ciutat, els tràmits i l'activitat municipal. També pots adreçar-te a una àmplia xarxa de punts d'atenció especialitzada, una oficina d'atenció al consumidor i un servei d'informació i orientació jurídica, que fan que l'atenció ciutadana municipal estigui a l'abast de tothom.