null “Gavà Activa’t”, nou programa municipal per promoure l’activitat física i els hàbits saludables durant el confinament

. Les prop de 4.800 persones abonades i les més de 1.100 inscrites en programes dels equipaments municipals podran descarregar-se una aplicació amb sessions esportives on line . A través de les xarxes socials de l’Ajuntament s’oferiran diàriament pautes per fer exercicis i consells per millorar l’estat físic i mental des de casa


L’Ajuntament posa en marxa el programa “Gavà Activa’t”. Una iniciativa del Departament d’Esports  que té l’objectiu d’oferir a la ciutadania un seguit de pautes per fer activitat física saludable durant el període de confinament per mantenir un estat òptim físic i, sobretot, mental.

 

“Gavà Activa’t” inclou dues línies d’acció: una adreçada a les persones abonades i inscrites en programes dels equipaments esportius municipals, i una segona, per al conjunt de la ciutadania.

 

Persones abonades i inscrites en cursos a les instal·lacions esportives

 

  • Les prop de 4.800 persones que estan abonades i les més de 1.100 inscrites en programes de les instal·lacions esportives municipals de la Zona Esportiva Diagonal i/o de Can Tintorer podran accedir a sessions virtuals d’entrenament, ball, estiraments o relaxació per fer a casa amb l’aplicació Trainingym que podran descarregar-se  al mòbil (IOS o Android).
  • L’app Trainingym ofereix la possibilitat d’accedir a més de 350 propostes d’exercicis físics saludables amb un contingut de qualitat, molt ampli i impartit per professionals del sector. Un contingut que es posa a l’abast de forma gratuïta i il·limitada mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus. 
  • Per accedir a l’aplicació, les persones abonades hauran d’introduir un codi que el Departament d’Esport els enviarà al correu electrònic.
  • És important que les persones abonades que no rebin el mail o que no han facilitat la seva adreça electrònica adrecin un correu a esports@gava.cat per rebre la clau d’accés.

 

Propostes per a tothom a les xarxes

 

La pràctica diària d’activitat física, junt amb una alimentació saludable, permet millorar i reforçar el sistema immunitari i, per altra  banda, regular els nivells d’ansietat o d’estrès que ens provoca el confinament.  És per això que “Gavà activa’t” també incorpora propostes adreçades al conjunt de la ciutadania que es vehicularan a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

  • Els perfils de l’Ajuntament a Facebook, Twitter i Instagram publicaran diàriament continguts sobre:

- Activitat física a casa`

- Nutrició saludable

- Recursos de què disposem a la llar per fer activitat física

- Curiositats

- Recomanacions de pàgines web i plataformes relacionades amb el contingut del “Gavà Activa’t”

 

Les recomanacions de l’Ajuntament a les xarxes s’obrirà amb les propostes de la Secretaria General d’Esports. Amb títol “Gent Activa des de Casa” inclou imatges i vídeos molt senzills i útils per fer activitat física en la situació actual.