Els ciutadans i ciutadanes de Gavà gaudeixen al llarg de tot l'any d'una programació rica i variada de teatre. Són propostes per satisfer les inquietuds que tenen els gavanencs i gavanenques, algunes ja plenament consolidades i altres que, malgrat ser de recent creació, s'han convertit ja en tot un referent.

Els amants del teatre tenen diferents opcions per gaudir del l'art de Talia sent la més destacada la programació estable de teatre, que ofereix a la ciutadania la possibilitat de veure la millor i més atrevida oferta del moment.
 
Teatre professional
 
Espectacles de qualitat i companyies de prestigi es donen cita en una programació que es marca com a objectiu donar la possibilitat a la ciutadania gavanenca de veure les millors obres que s'estrenen cada temporada.
La programació estable de teatre professional s'ha convertit en una de les iniciatives municipals que gaudeixen d'un ampli suport ciutadà.
 
Teatre amateur
 
Les associacions, entitats i col.lectius de Gavà són un motor cultural molt important. A banda d'esdevenir un espai perquè ciutadans i ciutadanes s'interrelacionin, aquestes entitats ofereixen diferents espectacles al llarg de l'any.
 
 
      

 

 


 

 

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals