5a Jornada Solidària d'Àmbit Local
Dissabte 19 de maig de 2018

 

La Plataforma Gavà Solidària, i totes les entitats, col·lectius, comerços i empreses que en formen part, han organitzat la 5a Jornada Solidària d'Àmbit Local pel pròxim dissabte 19 de maig de 2018. La jornada té per objectiu la recollida d'aliments i/o aportacions econòmiques que posteriorment s'empraran per a l'adquisició d'aliments destinats a les famílies més desfavorides de la nostra ciutat.


Enguany es dóna prioritat a la recollida de productes d'higiene (compreses, bolquers, desodorant, dentifrici, gel de bany, etc.) i llet, oli d'oliva i aliments en conserva (peix,verdura i llegums cuits).

 

Com puc col·laborar?


Voluntariat
El dia de la Jornada és necessària la participació de persones voluntàries per a donar suport a les diverses activitats que es duen a terme.
si voleu adherir-vos al voluntariat de la campanya, ho podeu fer fins al 11 de maig de 2018:

• omplint el següent qüestionari i lliurant-lo al correu electrònic gavasolidaria@gava.cat o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Gavà

 

Organització d'activitats solidàries
Des de la vostra entitat, organització, col·lectiu,  comerç o empresa podeu col·laborar:
• com a punt de recollida d'aliments
• organitzant activitats solidàries de recollida d'aliments al llarg del mes de maig
• organitzant activitats el mateix dissabte 19 de maig per tal d'animar el dia de la Jornada i incentivar les donacions i la participació
• o amb allò que proposeu

Si voleu adherir-vos amb l'organització d'alguna activitat, podeu fer les vostres aportacions fins al 11 de maig de 2018:
• omplint el següent qüestionari i lliurant-lo al correu electrònic gavasolidaria@gava.cat o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Gavà

 

Aportacions econòmiques

Al llarg de l'any podeu fer la vostra aportació al compte IBAN:  ES18 2100 0281 6102 0025 1354  de "la Caixa". Les donacions seran destinades a l'adquisició d'aliments al llarg de l'any.

 

Per a més informació:
gavasolidaria@gava.cat
T. 93 263 91 36

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals