El Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Gavà va néixer arran de la signatura de l'Acord Marc 2009-2010 de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones, i l'Ajuntament  de Gavà , el 21 de Juliol 2009.

El Servei d'Atenció i Informació a les Dones de Gavà està dirigit a totes les dones del municipi de Gavà, no obstant això no queden exclosos aquells homes que vulguin participar corresponsablement per fer efectiva la igualtat real.

A més de l'atenció a les dones víctimes de violència masclista, el SIAD es constitueix com un espai dedicat a la Igualtat.

Oferim un centre de referència en polítiques d'Igualtat, adreçat a dones i també per aquells homes del municipi que vulguin treballar i avançar per l'equitat,  per la corresponsabilitat, ja sigui en forma de tallers específics, xerrades o d'altres activitats.

L'accés al SIAD pot ser per iniciativa pròpia, per derivació d'altres serveis municipals, ens supralocals, consell de dones o agents integrants del circuit local contra la violència masclista.

 

Díptic SIAD

 

En les activitats obertes de la programació estable del SIAD, els PUNTS G`, així com les activitats que programa el Departament d'Educació, Igualtat i Ciutadania, l'accés és obert a tota la ciutadania, com estableix el seu reglament intern.

 

Link: SIAD Gavà

Facebook : Siad Gavà

Més informació: 93 263 92 22

C/ Generalitat, 7 . 08850 Gavà

 

Punts G`

Els PUNTS DE GAVÀ, són una sèrie d'activitats, tallers i exposicions que conformen la programació estable del SIAD.

En les primeres edicions s'han ofert tallers per afavorir l'empoderament de les dones, promoure l'autoestima, la creativitat, el coneixement de les noves tecnologies, la millora de l'expressió  comunicativa i la promoció de la salut i la cura del cos.

També es programen activitats informatives i de sensibilització dirigides als homes.

 

Activitats setembre-desembre 2017

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals