Sant Pere


La Festa Major d'Estiu de Gavà té lloc al voltant del 29 de juny, dia de Sant Pere, patró de la ciutat. El programa, confeccionat des de l'Ajuntament de Gavà i amb la col·laboració de totes les entitats gavanenques recull un ampli ventall d'espectacles, concerts i activitats en les quals hi ha representat el nombrós teixit associatiu de Gavà.

 

 

Sant Nicasi, Nadal i Reis

 

Les Festes s'inicien el 14 de desembre, dia de Sant Nicasi, copatró de la ciutat.

Diversió, tradició i solidaritat omplen Gavà des de la festivitat de Sant Nicasi fins a la Cavalcada de Reis amb activitats per a tothom, però sobretot per als més petits. La cercavila, amb la participació de les entitats Xerinolis, l'ofici solemne i el repartiment de panets beneïts, la mostra de puntaires, els tallers infantils i les sessions de l'Hora del conte són algunes de les propostes.

També es programen muntatges teatrals, dansa, cinema, exposicions, concerts, un espectacle piromusical i visites al Parc Arqueològic. La gent gran també viu amb intensitat aquestes dates amb la celebració de la seva festa, el festival artístic i la cita del Dia del soci.

 

 

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals