Serveis i activitats per difondre el treball dels grups locals


Rock, pop, blues, heavy i moltes altres tendències musicals, com el hardcore i la música electrònica reflexen la gran riquesa del panorama musical de Gavà.

Els grups de la ciutat tenen al seu abast un seguit de serveis per ajudar-los a difondre i donar a conèixer els seus treballs. En aquest sentit, les formacions gavanenques poden fer ús dels bucs d'a ssaig situats al Casal Municipal de Cultura American Lake, formar part d'un registre de grups per tal de ser informats de totes les novetats pel que fa als serveis i activitats i poder prendre part en concerts i actuacions que es programen al llarg de l'any.

 

Serveis i activitats per difondre el treball dels grups locals

 

Si teniu un grup de música i sou de Gavà, de segur que us interessa estar inscrits al registre de grups municipal per:

Rebre informació puntual de totes les activitats i serveis que es realitzen a Gavà d´interès per als grups: concerts, concursos, sala de dinamització musical, servei de suport a la  creació...

Poder fer ús dels bucs musicals d´assaig i de la resta de serveis per a les formacions musicals...

Per estar inscrits només cal omplir la fitxa de registre. Si mai hi ha cap canvi en el grup (adreça, components, etc.) o si ja no us interessa estar-hi registrats, cal notificar la baixa o les modificacions. Això ens permet mantenir el registre actualitzat i que la informació sempre us arribi a temps.


 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals