Dissabte 9 de juny es posa en marxa un conjunt d'accions per avançar cap a una mobilitat més sostenible per preservar el caràcter urbà-residencial de la platja i els seus valors mediambientals. El dispositiu es basa en dos eixos: promoure l'accés a la platja en transport públic, en bici o a peu i, a l'hora, reduir les places d'aparcament lliure, delimitant zones d'aparcament reservat per a vehicles censats a Gavà durant els caps de setmana i festius.

Millor transport públic: ampliació de gratuïtat del Gavabús els caps de setmana i festius fins al 11 d'e setembre. Fins a aquesta data, la freqüència de pas serà de 20 minuts cada dia de la setmana.

Més espais per als vianants: els carres de Llançà i de Vandellós passen a ser d'ús exclusiu per a vianants.
Promoció de l'ús de la bicicleta: repintat del carril bici del passeig Marítim i instal·lació d'un segon mòdul de bicibox al carrer de Sitges
Menys places d'aparcament lliures durant els caps de setmana i festius: reordenació de la zona taronja d'aparcament restringit: s'amplia als carrers de l'Ametlla i de l'Escala i s'elimina la del c. de Blanes.

Més informació del Dispositiu Mobiitat Sostenible a la Platja- Estiu 2018

Ajuntament informa

Fulletó

Vehicles autoritzats zona taronja

Video Gavà Televisió

 

 

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals