Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Es prorroga el servei d'assessorament sobre clàusules sòl

L'Ajuntament de Gavà renova el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda 15.30 a 18.30.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Aules d'estudi nocturn a la BJSV

Fins al 4 de febrer, la Biblioteca Josep Soler Vidal habilita espais a la nit perquè els joves puguin anar a estudiar. Les aules d'estudi nocturn obren de dilluns a dijous de 20.30 a 1.30 hores, i els diumenges, de 19 a 24 hores.

El servei, que ofereix més de 80 punts d'estudi, obre tres períodes l'any, coincidint amb les èpoques d'exàmens.

Calendari

Guia didàctica del programa metropolità "Compartim un futur"

La guia és una eina de difusió de recursos didàctics per al professorat, professionals de l'educació en el lleure, famílies, gent gran i persones o entitats interessades en l'educació ambiental. Facilita l'accés a les visites guiades, les activitats a l'aula i a l'entorn, les activitats prèvies i posteriors i les publicacions del programa d'educació per a la sostenibilitat de l'AMB entorn als seus sis eixos temàtics: cicle de l'aigua, recursos i residus, energia i canvi climàtic, salut ambiental, mobilitat sostenible i territori, ecologia i biodiversitat.

Aquesta guia ofereix tots els recursos que poden complementar l'objectiu acadèmic d'un curs escolar, compondre el material de consulta d'una activitat de lleure o servir per planificar una sortida de cap de setmana per conèixer la biodiversitat d'un parc, o saber més coses sobre com funciona una depuradora d'aigües.

Consulta-la

Ajuts per a l'adequació d'habitatges individuals o unifamiliars

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamilars dels municipis de l'àrea metropolitana amb una dotació total de 2,3 milions d'euros.
Se subvencionarà fins al 50% de la intervenció amb un màxim de 3.000 euros, o fins a 6.000 si l'habitatge es posa o ja resta en disposició de la Borsa Local de Lloguer.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. El termini per  sol·licitar l'Informe d'Idoneïtat s'allargarà fins al 31 d'octubre de 2018, i per a les ajuts fins al 30 de desembre de 2018. Es podrà tancar l'adminissió de sol·licituds en data anterior si s'exhaureix la dotació pressupostària.

Què fer per aconseguir els ajuts

Impresos:

Declaració responsable

Sol·licitud d'ajuts

Autorització de la persona propietària (en cas de llogaters)

També pots consultar les preguntes freqüents o el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Obres de canalització al carrer del Progrés i al carrer de l'Àtom

La companyia Aigües de Barcelona ha iniciat l'últim tram de canalització en la intersecció entre el carrer Progrés i el carrer Àtom. L'actuació afecta al traçat dels dos carrils de la sortida de la C-234, que s'han modificat amb senyalització d'obra.

A partir del dia 22 de gener, el carrer de l'Àtom restarà tallat a Progrés, i per tant quedarà en cul de sac, essent bidireccional des del carrer de l'Energia.
La data prevista per a la finalització de les obres és la segona setmana de febrer.

Agenda

Activitat familiar. Món funerari: un mètode d’excavació diferent

Parc Arqueològic Mines de Gavà
21-1-2018
A les 11.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
8-2-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
22-2-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi necogi?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
6-3-2018
De 16.30 a 18.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
22-3-2018
De 11.30 a 13.30