Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Aplec de Sant Miquel

 

Aquest diumenge se celebra el tradicional Aplec de Sant Miquel. La sortida cap al castell d'Eramprunyà serà a les 8.00 des de la plaça Batista i Roca. En aquest mateix indret es faran les inscripcions.

Un cop al Castell tindran lloc tot un seguit d'activitats que pot consultar clicant aquí

Comença la construcció del nou GavaCiutat.cat

L'Ajuntament ha iniciat el procés de construcció del nou web municipal. En una primera fase, s'està elaborant una diagnosi de la pàgina actual quant a rendiment, posicionament, funcionalitats, usabilitat i accessibilitat de cara a definir el nou disseny i establir els continguts.

Perquè el procés de creació del nou web sigui el més obert possible i tothom que ho vulgui hi pugui participar, s'ha activat una enquesta per recollir les opinions i suggeriments.

Podeu omplir l'enquesta clicant aquí

Segueix la pista als residus i les aigues residuals que fas a casa!

El programa metropolità "Compartim un futur" ofereix visites guiades a les instal·lacions de tractament de residus i d'aigües residuals adreçades a adults, gent gran i públic familiar. Aquestes activitats es realitzen en dissabte.

L'AMB posa un transport gratuït a disposició dels participants que sortirà des de l'estació de Sants de Barcelona. També es pot anar directament en vehicle propi a la planta.

Visites setembre

• Dia 16: Ecoparc de la Zona Franca (d'11 a 12.30 hores). Edat mínima 12 anys

• Dia 30: Depuradora de Gavà-Viladecans (d'11 a 12.30 hores).  Edat mínima 10 anys

Cal inscripció prèvia! (data màxima inscripció: dimecres anterior a la visita).

Formulari d'inscripcions

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon i Recte

Fins passat l'estiu, gavanencs i gavanenques de 50 a 69 anys poden participar en aquest programa, promogut pel Departament de Salut de la Generalitat  que compta amb l'adhesió de l'Ajuntament de Gavà, àrees bàsiques de salut, farmàcies  i hospitals.

El Programa ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, un test immunològic per detectar sang oculta en femta no apreciable a simple vista. Els ciutadans que poden acollir-se al programa rebran en els propers mesos una carta on se'ls explicarà el funcionament de la prova.

Més informació

Campanya de control de paneroles i mosquits

L'Ajuntament intensifica a l'estiu la lluita contra les plagues urbanes a l'espai públic.

El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram, que es repetiran durant les primeres quinzenes de mes, de juny a setembre. En el cas de detectar paneroles en propietats privades s'aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privada, el qual pot ser un lloc de refugi de les paneroles. D'aquesta manera s'incrementarà l'eficàcia dels tractaments.

El control de mosquits es fa mitjançant aplicacions intensives d'un producte larvicida en embornals, que s'allargaran fins al mes d'octubre. A nivell privat, en el cas del mosquit tigre, les mesures preventives constitueixen el millor mètode de control.

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

El servei d'assessorament sobre clàusules sòl s'amplia fins a finals d'any

L'Ajuntament de Gavà amplia, fins a finals d'any, el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Pla de Xoc a l’Atur. Ajuts a l’autoocupació i a la contractació de persones de Gavà en situació d’atur

L'Ajuntament de Gavà, amb el suport tècnic i econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ofereix una línia d'ajudes econòmiques per a persones en situació d'atur que vulguin crear el seu propi lloc de treball o bé hagin iniciat el seu projecte a partir de l'1 de gener de 2016.

També s'atorguen subvencions a les empreses de Gavà i l'Àrea Metropolitana de Barcelona que contractin ciutadans i ciutadanes de Gavà en situació atur per un període mínim de 6 o 12 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de març (en els casos d'ajut a l'autoocupació o contractacions de 6 mesos) i fins a l'1 d'octubre (en els casos de contractacions de 12 mesos).

Més informació

 

Avís de talls de carrers

Amb motiu de diferents esdeveniments que se celebraran a la nostra ciutat es produiran afectacions de trànsit i diversos carrers quedaran tallats:

-22 de setembre es tallarà el carrer Rius i Taulet. Aquesta via romandrà tancada fins el dia 25.

- 23 de setembre queden afectats diferents carrers de la platja a partir de les 6.00 i fins les 12.00 aproximadament per la celebració de la Triatló Infantil Ciutat de Gavà. La prova afectarà els carrers del Passeig Marítim entre c/Alcanar i c/Sitges d'entrada des de Castelldefels; c/Calafell des de c/Sitges fins c/Salou inclòs i la zona peatonal de la platja de Gavà que també està inclosa en el circuit.

-23 de setembre des de les 16.00 i fins les 3.00 hores del dia 24 de setembre quedarà tallat el carrer Mare de Déu de la Mercé per la celebració de la Festa al carrer de la Mercé.

- 24 de setembre des de les 6.00 i fins les 13.00 hores amb motiu de la Triatló Ciutat de Gavà queden afectats: el Passeig Marítim, Av. del Mar, B-210, camí del Mar (Viladecans), zona industrial de Gavà del Regàs i Les Massotes, Av. d'Europa (entre c/Garraf i c/Roses); la zona peatonal platja de Gavà i part de la de Castelldefels, i el c/ Tellinaires (entre c/Amposta i c/Roses)

Pla de mobilitat sostenible a la platja - estiu 2017

El pla promou el transport públic amb el Gavabús gratuït els caps de setmana del 10 de juny al 6 d'agost, afavoreix l'ús de la bicicleta i restringeix l'aparcament durant els caps de setmana en dues àrees de Gavà Mar.

Consulta tota la informació del pla aquí

Vehicles autoritzats

Agenda

Com analitzar i millora la imatge gràfica del meu negoci? (sessions el 19, 21 i 26 de setembre de 2017)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-9-2017
De 09.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-10-2017
De 11.30 a 13.30

Fes-t'ho tu: Fiscalitat per autònoms (IVA, IRPF)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-11-2017
De 09.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-11-2017
De 16.30 a 18.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
22-11-2017
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
12-12-2017
De 16.30 a 18.30

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.