Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

"Lanzadera de Empleo"

El proper 2 de maig finalitza el termini per tal que les persones en atur de Gavà s'inscriguin al projecte "Lanzadera de Empleo". Es tracta d'una iniciativa innovadora i gratuita d'orientació laboral, que ofereix als participants noves tècniques i eines per activar i optimitzar la seva cerca de treball al mercat laboral.

El programa a Gavà compta amb 20 places adreçades a persones en situació d'atur de totes les edats, principalment joves menors de 35 anys, de qualsevol nivell formatiu i experiència professional.

La inscripció es pot fer a través de la web "Lanzaderas" http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion o bé de forma presencial, sol.licitant i presentant el corresponent formulari en el Centre de Suport a l'Empresa situat al carrer del Progrés, 27. L'horari és de 9 a 15 hores de dilluns a divendres i de 16 a 19 els dimarts i dijous.

Més informació

Campanya informativa als comerços

L'Ajuntament de Gavà, PRESEC i l'entitat Ecovidrio posen en marxa una campanya responsable de recollida de vidre centrada en el sector de la restauració i l'hosteleria.

L'objectiu és impulsar el reciclatge de vidre en el sector hosteler de la ciutat.

La iniciativa s'ha iniciat amb entrevistes als establiments per conèixer els seus hàbits i necessitats a l'hora de separar els residus que generen.

Més informació

Obres al barri del camí de la Pineda

El 3 d'abril comencen les obres de millora de la senyalització del barri del camí de la Pineda. Els treballs, que s'allargaran dues setmanes, es realitzaran als carrers de Ciutat del Repós, de l'Alba, de Torres Clavé, de Josep Lluís Sert i de Mestral.

L'actuació comportarà canvis en la mobilitat. El carrer de Torres Clavé i el carrer Orient passaran a ser d'un únic sentit de circulació sentit mar i disposaran d'un carril d'aparcament.

L'Ajuntament informa

Campanya d'asfaltat

L'Ajuntament està duent a terme tot un seguit d'actuacions d'asfaltat a diferents indrets del municipi. Aquests dies, les intervencions se centren en el barri de Gavà Mar.

C. dels Tellinaires i c. de Blanes: Diivendres 23 de març es faran les tasques d'asfaltat.

C/ de Palafrugell: Les obres començaran dilluns 26 de març i es perllongaran fins al dimecres 28

C/ de Sitges:  Es preveu començar els treballs el dia 3 de abril

Aquestes actuacions comportaran afectacions a l'aparcament i al trànsit.

 

El SuperMes

El Consorci del Baix Llobregat posa en marxa "El SuperMes" amb un bon grapat de propostes familiars. Durant el mes d'abril podràs gaudir d'iniciatives en diferents àmbits per conèixer l'oferta turística que tenim al Baix Llobregat. Turisme, oci, cultura i gastronomia seran els protagonistes. A més, hi haurà descomptes i promocions.

Més informació

Treballs de canalització al c. dels Màrtirs del Setge de 1714

A partir de dilluns 5 de març, Aigües de Barcelona instal·larà una nova canonada al carrer dels Màrtirs del Setge de 1714. L'obra també inclourà la instal·lació de noves escomeses per connectar la canovada als edificis.

Per minimitzar les molèsties s'actuarà en trams d'entre 25 i 30 metres. De dilluns a dimecres, les obres afectaran al tram més proper al carrer major, i els dijous i divendres es traslladaran al tram més proper a la Rambla.

Més informació

Nova temporada d’activitats de la Jugateca Ambiental a la Platja

Ha començat la nova temporada d'activitats a la Jugateca ambiental a la Platja de Gavà que es perllongarà fins a l'abril. Un espai familiar, lúdic i educatiu que obre els diumenges d'11,30 a 13,30 h. Aquesta iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l'entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà.

L'accés a la jugateca ambiental és lliure i gratuït, cada diumenge podreu gaudir de l'espai de joc lliure i també participar a les activitats programades per a tota la família.

Consulteu la programació

Campanya de poda

L'empresa municipal PRESEC està procedint a realitzar una campanya de poda a Gavà Mar que es portarà a terme fins a l'abril. Es treballa en el tram de l'avinguda Europa entre la riera de Canyars i el c/Castelldefels.

Com a novetat, els arbres dels carrers de Josep Moragues, al nucli urbà, i dels carrers Amposta, Garraf, Roses i Palamós es poden de manera naturalitzada, d'acord amb el model de verd urbà de la ciutat, deixant així de tenir forma arrodonida. Així mateix, a la zona verda de l'autovia (Les Dunes-La Pava) s'ha procedit a una tala d'aclarida de pins i s'han plantat quatre de nous i 60 arbusts.

Més informació actuació Gavà Mar

 

Es prorroga el servei d'assessorament sobre clàusules sòl

L'Ajuntament de Gavà renova el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda 15.30 a 18.30.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Guia didàctica del programa metropolità "Compartim un futur"

La guia és una eina de difusió de recursos didàctics per al professorat, professionals de l'educació en el lleure, famílies, gent gran i persones o entitats interessades en l'educació ambiental. Facilita l'accés a les visites guiades, les activitats a l'aula i a l'entorn, les activitats prèvies i posteriors i les publicacions del programa d'educació per a la sostenibilitat de l'AMB entorn als seus sis eixos temàtics: cicle de l'aigua, recursos i residus, energia i canvi climàtic, salut ambiental, mobilitat sostenible i territori, ecologia i biodiversitat.

Aquesta guia ofereix tots els recursos que poden complementar l'objectiu acadèmic d'un curs escolar, compondre el material de consulta d'una activitat de lleure o servir per planificar una sortida de cap de setmana per conèixer la biodiversitat d'un parc, o saber més coses sobre com funciona una depuradora d'aigües.

Consulta-la

Ajuts per a l'adequació d'habitatges individuals o unifamiliars

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamilars dels municipis de l'àrea metropolitana amb una dotació total de 2,3 milions d'euros.
Se subvencionarà fins al 50% de la intervenció amb un màxim de 3.000 euros, o fins a 6.000 si l'habitatge es posa o ja resta en disposició de la Borsa Local de Lloguer.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. El termini per  sol·licitar l'Informe d'Idoneïtat s'allargarà fins al 31 d'octubre de 2018, i per a les ajuts fins al 30 de desembre de 2018. Es podrà tancar l'adminissió de sol·licituds en data anterior si s'exhaureix la dotació pressupostària.

Què fer per aconseguir els ajuts

Impresos:

Declaració responsable

Sol·licitud d'ajuts

Autorització de la persona propietària (en cas de llogaters)

També pots consultar les preguntes freqüents o el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Avís de talls de carrers

A partir de dijous, 19 d'abril la companyia d'Aigües de Barcelona estarà treballant en el camí de la ca  n'Espinós per tema de clavegueram amb trànsit restringit fins finalització treballs.

Dilluns, 23 quedarà tallat el c/Sant Nicasi, de 9:30 a 10:30 hores.

Desviament de la línea d'autobús L94

La línia L94 ha modificat el recorregut que discorria per l'autovia C-31. La mesura, que té caràcter provisional, comporta el desviament de la línia per l'avinguda d'Europa, emprant les parades de la línia L95.

Més informació

Mapa ampliat

Agenda

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
3-5-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
31-5-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
12-6-2018
De 16.30 a 18.30

Vols crear el teu propi necogi?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
28-6-2018
De 11.30 a 13.30