Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

 

Ple Municipal

Dijous 27 d'abril, Ple ordinari a les 18.00 hores.

Ordre del dia

En el següent enllaç pots seguir el Ple en directe

http://curt.laxarxa.com/ocasional3

 

 

Neteja de vegetació als perímetres de les urbanitzacions

L'Ajuntament ha començat els treballs de neteja de vegetació en trams del perímetre de les urbanitzacions. Les tasques, que consisteixen en el desbrossament, poda i tala, es realitzaran, per ordre d'execució, a ca n'Espinós, la Sentiu, can Tries, can Badosa i Bruguers I i II.

El manteniment d'aquestes franges de protecció de zones pròximes al bosc contribueix a reduir el risc d'incendis forestals i, en el cas que es produeixin, afavoreixen l'accés dels vehicles de bombers.

L'Ajuntament de Gavà amplia el servei municipal de recollida de restes vegetals

Coincidint amb l'època de poda d'arbres i arbustos, l'Ajuntament de Gavà amplia el servei de recollida de restes vegetals a domicili.  Fins a finals de maig, el servei és operatiu durant tres tardes a la setmana, concretament les de dilluns, dimecres i divendres entre les 14 i les 21 hores. Fins ara, la recollida porta a porta es realitzava les tardes de dimarts i dijous.

Per facilitar la recollida porta a porta, és necessari que, el dia concertat, les restes es deixin apilades i preferiblement lligades a la porta dels domicilis particulars o de les comunitats de propietaris.

Els ciutadans i ciutadanes que requereixin d'aquest servei poden trucar al telèfon gratuït 900 66 33 88

Més informació

Campanya de prevenció i control del mosquit tigre

La campanya de prevenció i control del mosquit tigre consisteix en posar en marxa diferents mesures per prevenir la cria del mosquit tigre. Són mesures adreçades a tota la població.

Més informació

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Cita prèvia assessorament de clàusules sòl

L'Ajuntament de Gavà ha creat la Cita Prèvia d'Assessorament de clàusules sòl.

L'atenció es realitzarà a partir del 2 de març i fins al 30 de maig.

L'horari és: dimarts i dijous de 16.00h a 16.45h, de 17.00h a 17.45 i de 18.00h a 18.45h

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Passaport de lectura per als infants de Gavà

Les Biblioteques de Gavà posen a disposició dels lectors més joves el Passaport de lectura Gènius amb l'objectiu d'incentivar la lectura des d'una vessant més lúdica i amena entre els nens i nenes de 7 a 12 anys.

Cada pàgina del Gènius inclou una petita fitxa que els infants ompliran amb els llibres que hagin llegit fins completar tot el passaport. Per cada lectura rebran unes etiquetes adhesives.

 

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon i Recte

Durant el primer semestre de l'any, gavanencs i gavanenques de 50 a 69 anys podran participar en aquest programa, promogut pel Departament de Salut de la Generalitat  que compta amb l'adhesió de l'Ajuntament de Gavà, àrees bàsiques de salut, farmàcies  i hospitals.

El Programa ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, un test immunològic per detectar sang oculta en femta no apreciable a simple vista. Els ciutadans que poden acollir-se al programa rebran en els propers mesos una carta on se'ls explicarà el funcionament de la prova.

Més informació

Pla de Xoc a l’Atur. Ajuts a l’autoocupació i a la contractació de persones de Gavà en situació d’atur

L'Ajuntament de Gavà, amb el suport tècnic i econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ofereix una línia d'ajudes econòmiques per a persones en situació d'atur que vulguin crear el seu propi lloc de treball o bé hagin iniciat el seu projecte a partir de l'1 de gener de 2016.

També s'atorguen subvencions a les empreses de Gavà i l'Àrea Metropolitana de Barcelona que contractin ciutadans i ciutadanes de Gavà en situació atur per un període mínim de 6 o 12 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de març (en els casos d'ajut a l'autoocupació o contractacions de 6 mesos) i fins a l'1 d'octubre (en els casos de contractacions de 12 mesos).

Més informació

 

Nova temporada d’activitats de la Jugateca Ambiental a la platja

Ha començat la nova temporada d'activitats a la Jugateca ambiental a la platja. Un espai familiar, lúdic i educatiu que obre els diumenges d'11,30 a 13,30 h.
Aquesta iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l'entorn i posant èmfasi en els valors ambientals del nostrel litoral.

Programa d'activitats

Cupons per descobrir el Baix Llobregat en família

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita, amb novetats, el cupó per fer escapades en família. Aquest 2017 podreu gaudir de nous descomptes i promocions per a visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials entre ells el Parc Arqueològic Mines de Gavà. 

Més informació a www.turismebaixllobregat.com/cupons

Segueix la pista als residus i les aigues residuals que fas a casa!

El programa metropolità "Compartim un futur" ofereix visites gratuïtes a les instal·lacions de tractament de residus i d'aigües residuals adreçades a adults, gent gran i públic familiar. Aquestes activitats es realitzen en dissabte i el seu horari és d'11h a 12.30h.

L'AMB posa un transport gratuït a disposició dels participants que sortirà des de l'estació de Sants de Barcelona a les 10h i està prevista la tornada a les 13.30h. Es pot anar directament en vehicle propi a la planta.

Visites abril

• Dia 29. Ecoparc de la Zona Franca de Barcelona (edat mínima 12 anys)

Visites maig

• Dia 13. Ecoparc de la Zona Franca de Barcelona (edat mínima 12 anys)

• Dia 20. Planta Integral de Valorització de Residus de Sant Adrià de Besòs (edat mínima 12 anys)

Cal inscripció prèvia! (data màxima inscripció: dimecres anterior a la visita).

Formulari d'inscripcions

Restriccions de trànsit per la Fira d’Espàrrecs

Amb motiu de la Fira d'Espàrrecs, del 26 d'abril al 2 de maig es produiran restriccions de la circulació rodada i en l'estacionament de vehicles.
El carrer de Sant Pere restarà tallat al trànsit en tot el seu tram però romandran obertes les cruïlles d'accés amb els carrers de Montflorit i de Sant Joan. Les cruïlles  amb els carrers de la Mare de Déu de Montserrat i de Les Colomeres restaran tancades en horari de Fira, és a dir, divendres tarda, i dissabte i diumenge durant tota la jornada.
També hi haurà modificacions en el recorregut de les línies d'autobusos L80, L81, L82 , L85 i N14, que es desviaran per l'avinguda de Joan Carles I entre els dies 26 d'abril i 2 de maig.

Comunicat

Reducció de carril al carrer Progués

S'ha restablert la circulació en tots dos sentits de la marxa a l'avinguda Bertran i Güell. Resta pendent que l'empresa constructora, finalitzi les obres de la rotonda i el pou en el C/Progrés. Per aquest motiu, es manté la senyalització en la mateixa rotonda, reducció de carril en el C/Progrés i l'itinerari alternatiu del C/ de la Màquina.

 

Agenda

Paradise

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
28-4-2017
De 21.00 a 22.30

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.