Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Cicle de Cinema Asiàtic

Del 23 al 25 de març, Gavà acull el Cicle de Cinema Asiàtic, que té l'objectiu d'aproximar el cinema asiàtic d'autor a la ciutadania i promoure activitats complementàries que fomenten la interculturalitat.

El cicle, d'entrada gratuïta, inclourà quatre projeccions -un documental i tres pel·lícules- i un espectacle familiar.

Programació

Setmana de la Poesia

Gavà commemora el Dia Mundial de la Poesia amb una setmana d'activitats a les Biblioteques de la ciutat. Consulteu la programació

Campanya d'asfaltat

L'Ajuntament està duent a terme tot un seguit d'actuacions d'asfaltat a diferents indrets del municipi.

Dins aquesta campanya, es duran a terme treballs previs d'asfaltatge a Gavà Mar. En concret a:

C/dels Tellinaires i c/ de Blanes: entre divendres 16 i dissabte 17 de març finalitzaran els treballs previs. Els dies 19 i 20 es faran les actuacions d'asfaltat. Durant els dies que es fan les tasques d'asfaltat els carrers estaran totalment tancats al trànsit. 

C/ de Palafrugell: els dies 19 i 20 es portaran a terme les actuacions prèvies. Dimecres 21 es procedirà als treballs d'asfaltat.

C/ de Sitges:  els dies 20 i 21 es realitzaran les actuacions prèvies. Dijous 22 s'executaran els treballs d'asfaltat.

Aquestes actuacions comportaran afectacions a l'aparcament i al trànsit.

Més informació

Treballs de canalització al c. dels Màrtirs del Setge de 1714

A partir de dilluns 5 de març, Aigües de Barcelona instal·larà una nova canonada al carrer dels Màrtirs del Setge de 1714. L'obra també inclourà la instal·lació de noves escomeses per connectar la canovada als edificis.

Per minimitzar les molèsties s'actuarà en trams d'entre 25 i 30 metres. De dilluns a dimecres, les obres afectaran al tram més proper al carrer major, i els dijous i divendres es traslladaran al tram més proper a la Rambla.

Més informació

Nova temporada d’activitats de la Jugateca Ambiental a la Platja

Ha començat la nova temporada d'activitats a la Jugateca ambiental a la Platja de Gavà que es perllongarà fins a l'abril. Un espai familiar, lúdic i educatiu que obre els diumenges d'11,30 a 13,30 h. Aquesta iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l'entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà.

L'accés a la jugateca ambiental és lliure i gratuït, cada diumenge podreu gaudir de l'espai de joc lliure i també participar a les activitats programades per a tota la família.

Consulteu la programació

Campanya de poda

L'empresa municipal PRESEC està procedint a realitzar una campanya de poda a Gavà Mar que es portarà a terme fins a l'abril. Es treballa en el tram de l'avinguda Europa entre la riera de Canyars i el c/Castelldefels.

Com a novetat, els arbres dels carrers de Josep Moragues, al nucli urbà, i dels carrers Amposta, Garraf, Roses i Palamós es poden de manera naturalitzada, d'acord amb el model de verd urbà de la ciutat, deixant així de tenir forma arrodonida. Així mateix, a la zona verda de l'autovia (Les Dunes-La Pava) s'ha procedit a una tala d'aclarida de pins i s'han plantat quatre de nous i 60 arbusts.

Més informació actuació Gavà Mar

 

Es prorroga el servei d'assessorament sobre clàusules sòl

L'Ajuntament de Gavà renova el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda 15.30 a 18.30.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Guia didàctica del programa metropolità "Compartim un futur"

La guia és una eina de difusió de recursos didàctics per al professorat, professionals de l'educació en el lleure, famílies, gent gran i persones o entitats interessades en l'educació ambiental. Facilita l'accés a les visites guiades, les activitats a l'aula i a l'entorn, les activitats prèvies i posteriors i les publicacions del programa d'educació per a la sostenibilitat de l'AMB entorn als seus sis eixos temàtics: cicle de l'aigua, recursos i residus, energia i canvi climàtic, salut ambiental, mobilitat sostenible i territori, ecologia i biodiversitat.

Aquesta guia ofereix tots els recursos que poden complementar l'objectiu acadèmic d'un curs escolar, compondre el material de consulta d'una activitat de lleure o servir per planificar una sortida de cap de setmana per conèixer la biodiversitat d'un parc, o saber més coses sobre com funciona una depuradora d'aigües.

Consulta-la

Ajuts per a l'adequació d'habitatges individuals o unifamiliars

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamilars dels municipis de l'àrea metropolitana amb una dotació total de 2,3 milions d'euros.
Se subvencionarà fins al 50% de la intervenció amb un màxim de 3.000 euros, o fins a 6.000 si l'habitatge es posa o ja resta en disposició de la Borsa Local de Lloguer.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. El termini per  sol·licitar l'Informe d'Idoneïtat s'allargarà fins al 31 d'octubre de 2018, i per a les ajuts fins al 30 de desembre de 2018. Es podrà tancar l'adminissió de sol·licituds en data anterior si s'exhaureix la dotació pressupostària.

Què fer per aconseguir els ajuts

Impresos:

Declaració responsable

Sol·licitud d'ajuts

Autorització de la persona propietària (en cas de llogaters)

També pots consultar les preguntes freqüents o el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Alerta per onatge

Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el PROCICAT per onatge. 

Al Baix Llobregat, avui i demà fins a les 6.00 no hi ha risc. A partir de les 12.00 de dimecres 21 el risc serà baix fins a les 18 h que passarà a ser sense risc al igual que dijous 22 de març.

Comunicat

 

Desviament de la línea d'autobús L94

La línia L94 ha modificat el recorregut que discorria per l'autovia C-31. La mesura, que té caràcter provisional, comporta el desviament de la línia per l'avinguda d'Europa, emprant les parades de la línia L95.

Més informació

Mapa ampliat

Agenda

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
22-3-2018
De 11.30 a 13.30

Celestina, la Tragicomedia. Atalaya

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
23-3-2018
De 21.00 a 22.30

Visita al refugi antiaeri de la Rambla de Gavà

Museu de Gavà
1-4-2018
A les 11.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
3-4-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
17-4-2018
De 16.30 a 18.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
3-5-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
31-5-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
12-6-2018
De 16.30 a 18.30

Vols crear el teu propi necogi?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
28-6-2018
De 11.30 a 13.30