Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

30è aniversari de l'Hospital de Viladecans

L'Hospital de Viladecans celebra aquest any 2017 el seu 30è aniversari com a centre de l'Institut Català de la Salut. Amb motiu d'aquests aniversari, el centre sanitari impulsa un programa d'activitats, entre les quals destaca una iniciativa oberta a les escoles i la ciutadania. Es tracta de la "construcció" de dos murs o taulers: el Mur del Futur i el Mur dels Records.

El Mur del futur estarà "fabricat" amb els dibuixos dels nens i nenes d'algunes de les escoles de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent de Llobregat, els cinc municipis de referència per a l'hospital. Per participar cal fer un dibuix que respongui a la pregunta Com t'imagines que serà el nostre Hospital d'aquí trenta anys?.

Les fotos es podran col·locar personalment al mur físic que l'hospital ha habiltiat a partir d'avui 11 de desembre. En concret es podran deixar a la bústia de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania del centre o es poden enviar per correu electrònic a aniversarihospital.hv@gencat.cat El termini per aportar fotografies finalitza el 6 de gener.

Més informació

Aquest Nadal… juguem sense sexismes ni violències

L'Ajuntament engega una campanya de sensibilització per fomentar un ús no sexista dels jocs, joguines i material infantil i per trencar estereotips. Amb el lema "Aquest Nadal… juguem sense sexismes ni violències" es vol possibilitar que nens i nenes juguin a una diversitat de jocs perquè a través d'ells aprenguin sense prejudicis.

La campanya referma el compromís col·lectiu d'avançar cap a una ciutat lliure de sexisme, més justa i igualitària, sent l'educació un pilar bàsic per aconseguir-ho.

Cartell

 

Inici campanya vacunació a les escoles

L'Ajuntament de Gavà i les Àrees Bàsiques de Salut Gavà-1 i Gavà 2 han iniciat el programa de vacunació a les escoles de la ciutat segons estipula el calendari de vacunacions del Departament de Salut. El consistori s'encarrega de la gestió administrativa enviant una circular informativa a les famílies dels alumnes a través de la direcció de les escoles. Un cop signada l'autorització, es lliura als equips d'atenció primària que acorden amb la direcció de l'escola el calendari per poder desplaçar-se i vacunar als nens i nenes.

Més informació

Ajuts per a l'adequació d'habitatges individuals o unifamiliars

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamilars dels municipis de l'àrea metropolitana amb una dotació total de 2,3 milions d'euros.
Se subvencionarà fins al 50% de la intervenció amb un màxim de 3.000 euros, o fins a 6.000 si l'habitatge es posa o ja resta en disposició de la Borsa Local de Lloguer.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. El termini per  sol·licitar l'Informe d'Idoneïtat s'allargarà fins al 31 d'octubre de 2018, i per a les ajuts fins al 30 de desembre de 2018. Es podrà tancar l'adminissió de sol·licituds en data anterior si s'exhaureix la dotació pressupostària.

Què fer per aconseguir els ajuts

Impresos:

Declaració responsable

Sol·licitud d'ajuts

Autorització de la persona propietària (en cas de llogaters)

També pots consultar les preguntes freqüents o el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

El servei d'assessorament sobre clàusules sòl s'amplia fins a finals d'any

L'Ajuntament de Gavà amplia, fins a finals d'any, el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Avís per batudes de senglars

Dissabte 16 de desembre, hi haurà una batuda de caça de porc senglar al Parc del Garraf, dins del terme municipal de Gavà, en concret a la Serra de les Ferreres.

Més informació

Avís de tall de carrer

Divendres 15 de desembre quedarà tallat el carrer de Lamotte de Grignon, a l'altura del c. d'Enric Granados per treballs de neteja de l'ascensor de can Tintorer, a partir de les 15 hores.

Servei de consulta del col·legi electoral

Davant la convocatòria d' Eleccions al Parlament de Catalunya, el 21 de desembre de 2017, l'Ajuntament de Gavà ofereix la possibilitat de consultar el col·legi electoral on heu de votar. Es tracta d'un servei informatiu que no facilita dades de caràcter personal ni detecta possibles errades en aquestes.

Obres de canalització al carrer del Progrés i al carrer de l'Àtom

La companyia Aigües de Barcelona ha reprès les obres de canalització de la canonada d'aigua de 800 mm de diàmetre al carrer del Progrés a l'alçada del carrer de la Forja.

Les obres, que continuaran pel carrer de l'Àtom fins a arribar al carrer de Barcelona, s'allargaran durant quatre mesos aproximadament.

Durant aquest període es poden produir afectacions de trànsit puntuals (talls de carrer, itineraris alternatius…) que estaran senyalitzats i supervisats pel Departament de Mobilitat de l'Ajuntament.

Agenda

Cançó d'amor i de guerra. Coral La Igualtat

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
17-12-2017
De 21.00 a 22.30

Espai en Família. Zaquizamí

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
17-12-2017
De 12.00 a 13.00

Cançó d'amor i de guerra. Coral La Igualtat

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
17-12-2017
De 21.00 a 22.30

El Grinch. Gup teatral La Igualtat

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
23-12-2017
De 18.00 a 19.30

Cinema en família. El libro de la selva

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
26-12-2017
De 19.00 a 20.00

Cinema en família. Zootrópolis

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
27-12-2017
De 11.30 a 13.30

Cinema en família. El petit príncep

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
28-12-2017
De 11.30 a 12.00

Els pastorets dansen. 8a edició

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
30-12-2017
De 18.00 a 20.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
11-1-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
8-2-2018
De 11.30 a 13.30