Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Gavà, capital catalana del futbol femení

Els dies 25 i 27 d'agost, l'Estadi Municipal la Bòbila serà la seu de la fase final de la Copa Catalunya
Les semifinals seran el dia 25 i enfrontaran al RCD Espanyol i el CE Seagull a les18 hores, i al FC Barcelona i el CE Europa, a les 20 hores.
La final es disputarà diumenge 27 a les 12 hores.
L'entrada serà lliure.

Comença la construcció del nou GavaCiutat.cat

L'Ajuntament ha iniciat el procés de construcció del nou web municipal. En una primera fase, s'està elaborant una diagnosi de la pàgina actual quant a rendiment, posicionament, funcionalitats, usabilitat i accessibilitat de cara a definir el nou disseny i establir els continguts.

Perquè el procés de creació del nou web sigui el més obert possible i tothom que ho vulgui hi pugui participar, s'ha activat una enquesta per recollir les opinions i suggeriments.

Podeu omplir l'enquesta clicant aquí

Obres al CAP de la Riera de les Parets

El proper mes d'agost el Centre d'Atenció Primària (CAP) Doctor Bartomeu Fabrés i Anglada serà objecte d'obres de millora. És per aquest motiu que el servei d'atenció primària d'aquest ambulatori es concentrarà al CAP Gavà 1. En aquí s'atendran tant als ciutadans d'un centre com de l'altre, amb professionals també dels dos centres. Com anys anteriors es tindrà especial cura a l'atenció domiciliària.

El tancament està motivat per la planificació de la darrera fase de les obres de climatització del centre de Gavà 2 Riera de les Parets, que són incompatibles amb l'activitat assistencial.

És previst que el CAP 2 Riera de les Parets torni obrir les seves portes el 4 de setembre.

 

 

Consells davant de possibles onades de calor

De l'1 de juny  al 30 de setembre, es posa en marxa el Pla d'actuació per prevenir els efectes d'una possible onada de calor sobre la salut
Què heu de fer en cas d'onada de calor?
Consells per a la gent gran

Tancat el termini d'admissió d'Informes d'Idoneïtat

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha tancat el termini d'admissió de sol·licituds d'informes d'idoneïtat de la convocatòria de 2017 d'Ajuts a la Rehabilitació per a la millora de l'accessibilitat en edificis plurifamiliars per exhauriment de la dotació econòmica de 5 milions d'euros.

Més informació

Premi Delta de Literatura

Ja està obert el termini de presentació d'obres al Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones.

El concurs, que promouen per 13 municipis del Baix Llobregat, arriba a la seva novena edició amb els objectius de fomentar i visibilitzar la creació literària de les dones tot remarcant  la seva mirada i el seu pensament com a claus per transformar la societat.

El termini de presentació de les obres es tanca el 21 de setembre.

Bases del 9è Premi Literari Delta

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon i Recte

Fins passat l'estiu, gavanencs i gavanenques de 50 a 69 anys poden participar en aquest programa, promogut pel Departament de Salut de la Generalitat  que compta amb l'adhesió de l'Ajuntament de Gavà, àrees bàsiques de salut, farmàcies  i hospitals.

El Programa ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, un test immunològic per detectar sang oculta en femta no apreciable a simple vista. Els ciutadans que poden acollir-se al programa rebran en els propers mesos una carta on se'ls explicarà el funcionament de la prova.

Més informació

Campanya de control de paneroles i mosquits

L'Ajuntament intensifica a l'estiu la lluita contra les plagues urbanes a l'espai públic.

El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram, que es repetiran durant les primeres quinzenes de mes, de juny a setembre. En el cas de detectar paneroles en propietats privades s'aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privada, el qual pot ser un lloc de refugi de les paneroles. D'aquesta manera s'incrementarà l'eficàcia dels tractaments.

El control de mosquits es fa mitjançant aplicacions intensives d'un producte larvicida en embornals, que s'allargaran fins al mes d'octubre. A nivell privat, en el cas del mosquit tigre, les mesures preventives constitueixen el millor mètode de control.

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

El servei d'assessorament sobre clàusules sòl s'amplia fins a finals d'any

L'Ajuntament de Gavà amplia, fins a finals d'any, el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Pla de Xoc a l’Atur. Ajuts a l’autoocupació i a la contractació de persones de Gavà en situació d’atur

L'Ajuntament de Gavà, amb el suport tècnic i econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ofereix una línia d'ajudes econòmiques per a persones en situació d'atur que vulguin crear el seu propi lloc de treball o bé hagin iniciat el seu projecte a partir de l'1 de gener de 2016.

També s'atorguen subvencions a les empreses de Gavà i l'Àrea Metropolitana de Barcelona que contractin ciutadans i ciutadanes de Gavà en situació atur per un període mínim de 6 o 12 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de març (en els casos d'ajut a l'autoocupació o contractacions de 6 mesos) i fins a l'1 d'octubre (en els casos de contractacions de 12 mesos).

Més informació

 

Pla de mobilitat sostenible a la platja - estiu 2017

El pla promou el transport públic amb el Gavabús gratuït els caps de setmana del 10 de juny al 6 d'agost, afavoreix l'ús de la bicicleta i restringeix l'aparcament durant els caps de setmana en dues àrees de Gavà Mar.

Consulta tota la informació del pla aquí

Vehicles autoritzats

Agenda

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-9-2017
De 11.30 a 13.30

Com analitzar i millora la imatge gràfica del meu negoci? (sessions el 19, 21 i 26 de setembre de 2017)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-9-2017
De 09.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-9-2017
De 16.30 a 18.30

Fes-t'ho tu: Fiscalitat per autònoms (IVA, IRPF)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-11-2017
De 09.30 a 13.30

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.