Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Obres ampliació Hospital de Viladecans

Al cor de ViladecansEl proper 16 de juliol donen inici les obres del nou Hospital de Viladecans.

Els primers treballs que es portaran a terme son el trasllat d'aquelles dependències del centre que ocupen espais que hauran de ser enderrocats per poder construir el nou edifici. Aquesta primera fase del projecte està previst que estitui enllestida a finals d'any i suposarà la reubicació temporal de les dependències afectades a d'altres àrees de l'hopital o mòduls.

Més informació:

L'Hospital de Viladecans vol incidir especialment en la informació i la comunicació amb la ciutadania sobre l'evolució del projecte. Per això, disposa d'un espai a la seva web amb informació actualitzada de l'evolució de les obres. Som serem: hospital de Viladecans.

 

 

Connexió directa entre Gavà Mar i l’Aeroport en bus

Durant els mesos de juliol i agost, la línia L77 que enllaça Sant Joan Despí i l'Aeroport de Barcelona amplia el recorregut fins a Gavà Mar. Aquesta mesura, impulsada per AMB com a experiència pilot, comportarà que el barri marítim tindrà, tots els dies a la setmana, una connexió directa amb l'Aeroport  amb una freqüència de pas de 30 minuts entre les 8.10 i les 20.10 hores.

La parada de Gavà Mar, ubicada al costat muntanya de l'avinguda d'Europa amb avinguda del Mar, serà l'inici i final del trajecte.

Horaris

Recorregut L77 a Gavà Mar

Subvenció compra bicicletes elèctriques

Subvencions per compra de bicicletes elèctriques

L'AMB posa en marxa subvencions per a la compra de bicicletes elèctriques per a particulars i empreses, amb 250 euros de subvenció per a un total de 500 bicicletes.

Les bicicletes adquirides hauran de ser noves, amb un preu màxim abans d'aplicar la subvenció de 1.350€ (IVA inclòs) i comprades en els establiments metropolitans adherits

Campanya de recollida de llet "Cap nen sense bigoti"

 

L'Obra Social "La Caixa" i el Banc dels Alimens impulsen la campanya de recollida de llet per a famílies desfavorides "Cap nen sense bigoti". L'objectiu es garantir com a mínim 3 litres de llet al mes per persona. Per cobrir aquesta demanda, s'ha d'aconseguir 7,5 milions de litres de llet aquest any. 

Tots els ciutadans i ciutadanes poden contribuir, fins el proper 13 de julio, mitjançant microdonatius a través de diferents canals electrònics. Així mateix, Caixa Banc posa a disposició de la iniciativa la seva xarxa d'oficines per a facilitar la recollida de llet.

Més informació

Campanya de control de plagues urbanes

L'Ajuntament intensifica a l'estiu la lluita contra les plagues urbanes a l'espai públic.

El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram, que s'allargaran fins al setembre. En el cas de detectar paneroles en propietats privades s'aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privada, el qual pot ser un lloc de refugi de les paneroles. D'aquesta manera s'incrementarà l'eficàcia dels tractaments.

El control de mosquits es fa mitjançant aplicacions intensives d'un producte larvicida en embornals, que s'allargaran fins al mes d'octubre. A nivell privat, en el cas del mosquit tigre, les mesures preventives constitueixen el millor mètode de control.

Es prorroga el servei d'assessorament sobre clàusules sòl

L'Ajuntament de Gavà renova el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda 15.30 a 18.30.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Ajuts per a l'adequació d'habitatges individuals o unifamiliars

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamilars dels municipis de l'àrea metropolitana amb una dotació total de 2,3 milions d'euros.
Se subvencionarà fins al 50% de la intervenció amb un màxim de 3.000 euros, o fins a 6.000 si l'habitatge es posa o ja resta en disposició de la Borsa Local de Lloguer.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. El termini per  sol·licitar l'Informe d'Idoneïtat s'allargarà fins al 31 d'octubre de 2018, i per a les ajuts fins al 30 de desembre de 2018. Es podrà tancar l'adminissió de sol·licituds en data anterior si s'exhaureix la dotació pressupostària.

Què fer per aconseguir els ajuts

Impresos:

Declaració responsable

Sol·licitud d'ajuts

Autorització de la persona propietària (en cas de llogaters)

També pots consultar les preguntes freqüents o el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Avís de tall de carrer

Dissabte 14 de juliol es tallarà de 8.00 a 17.00 hores el tram del passatge entre Mestre Falla 11 i General Moragues amb motiu de les festes del barri de Les Colomeres.

 

avís risc ozó

La Direcció General de Qualitat Ambiental a través del Servei de Vigilància i Control de l'Aire avisa que s'ha superat el llindar d'informació d'ozó trosposfèric a la zona de Gavà.

És per això que cal tenir en compte tot un seguit de recomonacions per reduir l'exposició a l'ozó troposfèric i als possibles efectes sobre la salut d'aquest contaminant. Es recomana a les persones més vulnerables a aquests efectes a les persones més vulnerables a aquests efectes (persones amb malalties cardíaques o de l'aparell respiratori, els nadons, els nens en edat preescolar i les dones embarassades) que redueixin les activitats que suposin esforços corporals intensos, realitzades a l'aire lliure, durant el període que se superi el llindar d'informació, i que les evitin en cas de superació del llindar d'alerta.

Podeu trobar més informació a http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/ozo

Comunicat

 

Onada de calor

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, entre el dilluns 9 i  el dijous 12 de juliol es preveu un episodi d'onada de carlor que afectarà Catalunya de manera extensa.  Per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat en fase de preavís el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT).

Protecció Civil demana a la ciutadania a extremar la precaució en les activitats a l'exterior i seguir els consells de Salut per evitar incidències per les altes temperatures.

Agenda

Passejada Històries de Gavà que mai no t'han explicat

Museu de Gavà
18-7-2018
A les 21.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
24-7-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
6-9-2018
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
18-9-2018
De 16.30 a 18.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
Del 16-10-2018 a 16-10-0201
De 16.30 a 18.30