Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Ampliació de l'horari del Cementiri per Tots Sants

Del  24 d'octubre a l'1 de novembre, ambdós dies inclosos, l'horari del Cementiri Municipal serà ininterromput, de 8 a 19 hores.

També s'habilitaran tres zones de pàrquings per facilitar l'accés de les persones que hi accedeixin en vehicle particular.

Més informació

 

 

Reobertura Piscina Can Tintorer

La Piscina de Can Tintorer s'ha reobert després de les obres de millora realitzades en els darrers 4 mesos.

Les actuacions han consistit a arranjar la zona de dutxes dels vestidors, instal.lar nous bancs i penjadors i fer una nova distribució dels espais destinats als usuaris i usuàries; també s'hi ha instal.lat un nou sistema de calefacció.

 

Mercat de Segona Mà

Diumenge 26 de novembre, de 10.30 a 14 h a la Rambla de Maria Casas, l'Ajuntament organitza el Mercat de 2a mà, dia de la reutilització a Gavà.

Així, amb l'objectiu de reduir la quantitat de residus que generem a Gavà, volem promoure nous hàbits entre la ciutadania a l'hora de fer les seves compres, fent èmfasi en la importància de reutilitzar i evitar que aparells i productes que encara tenen una vida útil esdevinguin un residu.

Per aquest motiu, us convidem a participar  muntant una parada al Mercat de 2a mà de Gavà, o venint a passar el matí comprant allò que ens fa falta d'una forma responsable amb el medi ambient.

Preinscripcions del 25 al 27 d'octubre

Per poder muntar la parada és necessari fer una preinscripció, del 25 al 27 d'octubre mitjançant el següent formulari de preinscripció. L'assignació de parades es farà per ordre de preinscripció i es donarà prioritat als ciutadans de Gavà. Les entitats i associacions que vulguin participar muntant una parada podeu omplir el següent formulari preinscripció d'entitats i associacions.

Abans de fer la pre-incripció llegiu les condicions d'ús pel bon funcionament del mercat de venda d'objectes de segona mà de Gavà.
 

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon i Recte

Fins passat l'estiu, gavanencs i gavanenques de 50 a 69 anys poden participar en aquest programa, promogut pel Departament de Salut de la Generalitat  que compta amb l'adhesió de l'Ajuntament de Gavà, àrees bàsiques de salut, farmàcies  i hospitals.

El Programa ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, un test immunològic per detectar sang oculta en femta no apreciable a simple vista. Els ciutadans que poden acollir-se al programa rebran en els propers mesos una carta on se'ls explicarà el funcionament de la prova.

Més informació

Campanya de control de paneroles i mosquits

L'Ajuntament intensifica a l'estiu la lluita contra les plagues urbanes a l'espai públic.

El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram, que es repetiran durant les primeres quinzenes de mes, de juny a setembre. En el cas de detectar paneroles en propietats privades s'aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privada, el qual pot ser un lloc de refugi de les paneroles. D'aquesta manera s'incrementarà l'eficàcia dels tractaments.

El control de mosquits es fa mitjançant aplicacions intensives d'un producte larvicida en embornals, que s'allargaran fins al mes d'octubre. A nivell privat, en el cas del mosquit tigre, les mesures preventives constitueixen el millor mètode de control.

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

El servei d'assessorament sobre clàusules sòl s'amplia fins a finals d'any

L'Ajuntament de Gavà amplia, fins a finals d'any, el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Agenda

Castaween. Marató de cinema de Terror

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
27-10-2017
De 20.00 a 00.59

Fes-t'ho tu: Fiscalitat per autònoms (IVA, IRPF)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-11-2017
De 09.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-11-2017
De 16.30 a 18.30

El llop i les set cabretes

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
12-11-2017
De 12.00 a 13.00

Ballada de sardanes

19-11-2017
De 11.30 a 13.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
22-11-2017
De 11.30 a 13.30

Hansel i Gretel

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
26-11-2017
De 12.00 a 13.00

Agns dei. Grup Teatral la Igualtat

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
26-11-2017
De 19.00 a 20.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
12-12-2017
De 16.30 a 18.30