Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis del CSE

 

Carta de serveis platges

 

Ple Municipal

Dijous 26 de Gener, Ple ordinari a les 18.00 hores.

Ordre del dia

En el següent enllaç pots seguir el Ple en directe

http://curt.laxarxa.com/ocasional3

 

 

Nova convocatòria de subvencions per a entitats i per a projectes de cooperació

Les entitats de Gavà ja poden presentar les sol·licituds per acollir-se a les subvencions que atorga l'Ajuntament de Gavà perquè puguin desenvolupar activitats i serveis a la ciutat durant el 2017. Les ajudes hauran de tramitar-se fins al pròxim 31 de gener.
Bases i documentació

Fins a finals de gener també restarà obert el termini per sol·licitar les subvencions per a projectes de cooperació internacional i per a projectes d'educació pel desenvolupament, destinades a entitats privades sense ànim de lucre de Gavà.
Bases i documentació
 

Dia Internacional de la Mediació

Per commemorar aquesta jornada, l'Ajuntament proposa a la ciutadania el taller de reflexió i co-construcció de la mirada mediadora "D'espectadors a guionistes". El taller tindrà com a eix el film "El hombre de al lado", que narra un conflicte veïnal.
L'activitat es realitzarà al llarg de dues jornades, els dijous 19 i 26 de gener de 17.30 a 20 hores a la sala d'actes del Museu de Gavà.

Subvencions per a la instal·lació d'ascensors als edificis d'habitatges

L'Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria de subvencions per a la instal·lació d'aparells elevadors per a la supressió de barreres arquitectòniques en els edificis d'habitatges. Unes ajudes que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre de 2016.

Podran beneficiar-se dels ajuts les comunitats de propietaris que no tinguin ascensor i d'un'edifici amb planta baixa més tres, com a mínim. També podran ser beneficiàries les comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de planta baixa més un pis sempre que alguna persona empadronada a l'immoble acrediti la situació de mobilitat reduïda.

L'import màxim de la subvenció serà de 6.000 euros per ascensor instal·lat.

Anunci de la convocatòria

Bases de les subvencions

 

Enquesta sobre la percepció social i ambiental de les platges i dunes del litorial deltaic dels AMB

L'enquesta forma part del projecte europeu OPERAS i té l'objectiu de recollir informació sobre la percepció que té la societat sobre els serveis ecosistèmics que ofereixen les platges amb dunes del Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta enquesta online complementa les enquestes que s'estan realitzant en diferents punts del litoral metropolità al delta del Llobregat.

Es triga uns 6 minuts en completar l'enquesta, està en 3 idiomes, i es pot omplir també amb smartphone. Per cada enquesta completada es plantarà una planta de duna.

Enquesta

Alerta per estat de la mar

En base a les previsions meteorològiques i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, continua activada l'alerta del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) per l'estat de la mar. Al Baix Llobregat, el risc alt fins a les 18 hores d'avui dilluns. Des d'aleshores fins a les 6 hores de demà dimarts, serà moderat. És per això que es recomana a la ciutadania que no s'acosti a primera línia de platja, atès el risc que comporta el trencament de les onades.

Comunicat

Consells d'autoprotecció per fort onatge

Per altra banda, s'ha desactivat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per vent, que roman en fase de prealerta. Al Baix Llobregat, el risc serà moderat fins a les 12 hores d'avui dilluns.

Comunicat CECAT

Agenda

Taller xerrada La representació de la violència contra les dones en els mitjans

Servicio de Información y Atención a las Mujeres (SIAD)
25-1-2017
De 17.00 a 18.30

Visita guiada al refugi antiaeri de la Rambla de Gavà

Museu de Gavà
5-2-2017
A les 11.00

La Disbauxada

23-2-2017
De 10.00 a 12.00

Continua la Disbauxada

23-2-2017
De 16.30 a 18.00

Arribó del rei Carnestoltes

24-2-2017
De 17.30 a 20.00

Rua dancing show

25-2-2017
De 18.00 a 20.00

Rua de Carnaval

25-2-2017
De 17.00 a 18.30

Trobada de colles de la Tornaboda de Gavà i Viladecans

26-2-2017
De 13.00 a 14.00

Ball de difresses infantil

26-2-2017
De 11.45 a 13.00

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.