Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

Inscripcions per participar a l'exposició "L'art no té edat"

En el marc de les Festes de Sant Pere, les persones grans de Gavà estan convocades a participar a l'exposició col·lectiva "L'art no té edat", que permet visibilitzar les seves habilitats artístiques.

Les persones que hi vulguin participar artesania, treballs manuals, pintura, fotografia o altres especialitats artístiques s'hi poden inscriure a qualsevol dels casals municipals de la gent gran fins al 15 de juny.

Més informació

 

Festa de l'Educació

 

Dimarts 19 de juny Gavà celebra la Festa de l'Educació. Serà a l'Espai Jardí de la Torre Lluc a partir de les 18.30 h.

Aquest acte coincideix amb el final de curs i vol reconèixer la feina que la comunitat educativa porta a terme a la nostra ciutat. En el decurs de l'esdeveniment es lliuren els Premis de Qualitat Educativa.

Acull un infant sahrauí

Les famílies gavanenques que vulguin acollir un nen o una nena sahrauí durant els mesos de juliol i agost es poden inscriure a la campanya "Vacances en pau 2018". La iniciativa solidària consisteix en acollir nens i nenes de 10 a 12 anys, procedents dels campaments de refugiats de Tindouf.

Si acolliu un infant donareu la possibilitat que passi un estiu totalment diferent al que estan acostumats: amb una dieta equilibrada, podran rebre atenció mèdica especialitzada, no viuran en condicions atmosfèriques extremes 50º a l'estiu, podran viure noves experiències i coneixeran una altra cultura.

Si voleu acollir a un nen o nena durant els mesos de juliol i agost, el proper dijous 21 de juny a les 18.00 hores es farà una reunió informativa a l'Espai Jove Casa Gran

 

 

SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA A GAVÀ

Un any més Gavà s'adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una iniciativa a nivell europeu que pretén sensibilitzar en relació a l'estalvi i eficiència energètica, del 12 al 30 de juny es duran a terme un seguit d'activitats relacionades amb eficiència energètica, canvi climàtic i energies renovables. 

. Taller: Eficiència energètica a les llars. El 14  i 27 de juny de 18 a 20 h al Museu de Gavà

Vols reduir la despesa energètica a la teva llar? Ara podràs conèixer el consum energètic a casa i reduir-lo amb el kit de comptadors intel·ligents que et cedirem durant 15 dies.

Més informació

Inscripcions al 93 263 91 00 ext 9724 o a comunicacioambiental@gava.cat. Places limitades.

 

Campanya de recollida de llet "Cap nen sense bigoti"

 

L'Obra Social "La Caixa" i el Banc dels Alimens impulsen la campanya de recollida de llet per a famílies desfavorides "Cap nen sense bigoti". L'objectiu es garantir com a mínim 3 litres de llet al mes per persona. Per cobrir aquesta demanda, s'ha d'aconseguir 7,5 milions de litres de llet aquest any. 

Tots els ciutadans i ciutadanes poden contribuir, fins el proper 13 de julio, mitjançant microdonatius a través de diferents canals electrònics. Així mateix, Caixa Banc posa a disposició de la iniciativa la seva xarxa d'oficines per a facilitar la recollida de llet.

Més informació

Campanya de control de plagues urbanes

L'Ajuntament intensifica a l'estiu la lluita contra les plagues urbanes a l'espai públic.

El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram, que s'allargaran fins al setembre. En el cas de detectar paneroles en propietats privades s'aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privada, el qual pot ser un lloc de refugi de les paneroles. D'aquesta manera s'incrementarà l'eficàcia dels tractaments.

El control de mosquits es fa mitjançant aplicacions intensives d'un producte larvicida en embornals, que s'allargaran fins al mes d'octubre. A nivell privat, en el cas del mosquit tigre, les mesures preventives constitueixen el millor mètode de control.

Es prorroga el servei d'assessorament sobre clàusules sòl

L'Ajuntament de Gavà renova el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda 15.30 a 18.30.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

Guia didàctica del programa metropolità "Compartim un futur"

La guia és una eina de difusió de recursos didàctics per al professorat, professionals de l'educació en el lleure, famílies, gent gran i persones o entitats interessades en l'educació ambiental. Facilita l'accés a les visites guiades, les activitats a l'aula i a l'entorn, les activitats prèvies i posteriors i les publicacions del programa d'educació per a la sostenibilitat de l'AMB entorn als seus sis eixos temàtics: cicle de l'aigua, recursos i residus, energia i canvi climàtic, salut ambiental, mobilitat sostenible i territori, ecologia i biodiversitat.

Aquesta guia ofereix tots els recursos que poden complementar l'objectiu acadèmic d'un curs escolar, compondre el material de consulta d'una activitat de lleure o servir per planificar una sortida de cap de setmana per conèixer la biodiversitat d'un parc, o saber més coses sobre com funciona una depuradora d'aigües.

Consulta-la

Ajuts per a l'adequació d'habitatges individuals o unifamiliars

 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a actuacions d'adequació i obtenció de l'habitabilitat en habitatges individuals o unifamilars dels municipis de l'àrea metropolitana amb una dotació total de 2,3 milions d'euros.
Se subvencionarà fins al 50% de la intervenció amb un màxim de 3.000 euros, o fins a 6.000 si l'habitatge es posa o ja resta en disposició de la Borsa Local de Lloguer.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge de Gavà o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. El termini per  sol·licitar l'Informe d'Idoneïtat s'allargarà fins al 31 d'octubre de 2018, i per a les ajuts fins al 30 de desembre de 2018. Es podrà tancar l'adminissió de sol·licituds en data anterior si s'exhaureix la dotació pressupostària.

Què fer per aconseguir els ajuts

Impresos:

Declaració responsable

Sol·licitud d'ajuts

Autorització de la persona propietària (en cas de llogaters)

També pots consultar les preguntes freqüents o el web del Consorci Metropolità de l'Habitatge

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Desviament de la línea d'autobús L94

La línia L94 ha modificat el recorregut que discorria per l'autovia C-31. La mesura, que té caràcter provisional, comporta el desviament de la línia per l'avinguda d'Europa, emprant les parades de la línia L95.

Més informació

Mapa ampliat

Agenda

Vols crear el teu propi necogi?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
28-6-2018
De 11.30 a 13.30