Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis del CSE

 

Carta de serveis platges

 

Gavà en directe

Viu en directe el que passa a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Gavà
Ple ordinari septembre

Ordre del dia del Ple ordinari de 29 de setembre de 2016

 

Per motius tècnics avui la sessió plenària no es podrà veure en directe.

Obrir sessió en directe

Propera emissió en directe: 29-09-2016 18:00

Accedeix aquí a les actes dels plens anteriors

Fins al 30 de setembre es poden sol·licitar les beques de llibres de text i activitats extraescolars

Continua obert el termini perquè les famílies de Gavà puguin demanar les beques escolars per a l'adquisició del llibres i per a activitats extraescolars, adreçades als i les alumnes matriculats als centres escolars de la ciutat de P-3 a 4t d'ESO.

Les sol·licituds s'han de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (plaça de Jaume Balmes, s/n) acompanyades de la documentació que acredita l'acompliment dels requisits indispensables per rebre l'ajuda.

Més informació

Bases beques llibres

Bases activitats extraescolars

Obres de canalització al carrer del Progrés

La companyia Aigües de Barcelona ha iniciat les obres de canalització del carrer del Progrés, entre el carrer de l'Enginy i a l'avinguda de Bertran i Güell. L'execució dels treballs s'allargarà fins a la segona setmana de desembre i bàsicament afectarà la zona d'estacionament del costat muntanya.

Es poden produir afectacions de trànsit puntuals (talls de carrer, itineraris alternatius, etc.) que estaran senyalitzats degudament i supervisats pel Departament de Mobilitat de l'Ajuntament.

Subvencions per a la instal·lació d'ascensors als edificis d'habitatges

L'Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria de subvencions per a la instal·lació d'aparells elevadors per a la supressió de barreres arquitectòniques en els edificis d'habitatges. Unes ajudes que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre de 2016.

Podran beneficiar-se dels ajuts les comunitats de propietaris que no tinguin ascensor i d'un'edifici amb planta baixa més tres, com a mínim. També podran ser beneficiàries les comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de planta baixa més un pis sempre que alguna persona empadronada a l'immoble acrediti la situació de mobilitat reduïda.

L'import màxim de la subvenció serà de 6.000 euros per ascensor instal·lat.

Anunci de la convocatòria

Bases de les subvencions

 

JOVES PER A L'OCUPACIÓ, UN PROGRAMA QUE FACILITA LA CONTRACTACIÓ SUBVENCIONADA DE JOVES

Joves per l'Ocupació és un programa de formació per a joves de la ciutat d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur, i que té per objectiu la incorporació dels i les joves al món laboral i a la formació.
El programa  inclou formació professionalitzadora de 200 hores, en tres especialitats diferents: dependent/a polivalent; activitats en centres de jardineria floristeria i vivers, i operador/a en sistemes de telecomunicacions.

Les empreses interessades a formalitzar un contracte de treball mínim de 6 mesos poden sol·licitar al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) una subvenció per un import 648.60€ mensuals, amb un màxim de 6 mesos.
Les tutores del programa, donaran suport a les empreses que formalitzin contractes amb els joves, respecte a la selecció dels i les participants, tipus de contractació, ajuts previstos i assessorament en la formalització dels contractes i en la tramitació de les sol·licituds de subvenció al SOC.
Més informació al Centre de Suport a l'Empresa: cse@gava.cat o telèfon 936333450.
 

Campanya de prevenció i control del mosquit tigre

La campanya de prevenció i control del mosquit tigre consisteix en posar en marxa diferents mesures per prevenir la cria del mosquit tigre. Són mesures adreçades a tota la població.

Més informació

Enquesta sobre la percepció social i ambiental de les platges i dunes del litorial deltaic dels AMB

L'enquesta forma part del projecte europeu OPERAS i té l'objectiu de recollir informació sobre la percepció que té la societat sobre els serveis ecosistèmics que ofereixen les platges amb dunes del Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta enquesta online complementa les enquestes que s'estan realitzant en diferents punts del litoral metropolità al delta del Llobregat.

Es triga uns 6 minuts en completar l'enquesta, està en 3 idiomes, i es pot omplir també amb smartphone. Per cada enquesta completada es plantarà una planta de duna.

Enquesta

Agenda

Exposició STOPLGTBIFÒBIA!

Servicio de Información y Atención a las Mujeres (SIAD)
Del 1-10-2016 a 31-10-2016
Horari de tardes de 16 a 19.30 h

Visita guiada al refugi antiaeri de la Rambla de Gavà

Museu de Gavà
2-10-2016
De 11.00 a 12.30

Visita guiada al castell d’Eramprunyà

Museu de Gavà
9-10-2016
A les 10.00

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.