Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis del CSE

 

Carta de serveis platges

 

Obres de millora a la illeta d’entrada a la Sentiu

Han començat les obres d'adequació de la illeta d'entrada a la Sentiu, un dels projectes prioritzats per la ciutadania en la primera edició del programa participatiu Junts Fem Barri.

L'actuació consisitirà en la renovació de la illeta i la creació d'una zona de passos de vianants. També es millorarà l'enjardinament, s'hi instal·larà mobiliari urbà, s'ordenaran els contenidors de recollida selectiva i es crearà un punt de recollida de restes de poda.

Les obres s'allargaran fins a finals del mes de desembre.

Més informació
 

Obres de canalització al carrer del Progrés

La companyia Aigües de Barcelona ha iniciat les obres de canalització del carrer del Progrés, entre el carrer de l'Enginy i a l'avinguda de Bertran i Güell. L'execució dels treballs s'allargarà fins a la segona setmana de desembre i bàsicament afectarà la zona d'estacionament del costat muntanya.

Es poden produir afectacions de trànsit puntuals (talls de carrer, itineraris alternatius, etc.) que estaran senyalitzats degudament i supervisats pel Departament de Mobilitat de l'Ajuntament.

Subvencions per a la instal·lació d'ascensors als edificis d'habitatges

L'Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria de subvencions per a la instal·lació d'aparells elevadors per a la supressió de barreres arquitectòniques en els edificis d'habitatges. Unes ajudes que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre de 2016.

Podran beneficiar-se dels ajuts les comunitats de propietaris que no tinguin ascensor i d'un'edifici amb planta baixa més tres, com a mínim. També podran ser beneficiàries les comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de planta baixa més un pis sempre que alguna persona empadronada a l'immoble acrediti la situació de mobilitat reduïda.

L'import màxim de la subvenció serà de 6.000 euros per ascensor instal·lat.

Anunci de la convocatòria

Bases de les subvencions

 

Enquesta sobre la percepció social i ambiental de les platges i dunes del litorial deltaic dels AMB

L'enquesta forma part del projecte europeu OPERAS i té l'objectiu de recollir informació sobre la percepció que té la societat sobre els serveis ecosistèmics que ofereixen les platges amb dunes del Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta enquesta online complementa les enquestes que s'estan realitzant en diferents punts del litoral metropolità al delta del Llobregat.

Es triga uns 6 minuts en completar l'enquesta, està en 3 idiomes, i es pot omplir també amb smartphone. Per cada enquesta completada es plantarà una planta de duna.

Enquesta

Agenda

Visita guiada al refugi antiaeri de la Rambla de Gavà

Museu de Gavà
4-12-2016
A les 11.00

Gala de la dansa

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
4-12-2016
De 18.30 a 21.00

Viatge al centre de la Terra, S.XXI

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
11-12-2016
De 12.00 a 13.30

Cicle de Teatre Amateur. Delirantes criaturas

Espai Maragall. Centro cívico para las artes escénicas
11-12-2016
De 19.00 a 21.00

Jornada de portes obertes al Refugi antiaeri de la Rambla de Gava

Museu de Gavà
17-12-2016
De 10 a 14 h i de 17 a 19 h

Visita guiada Mineres i deesses

Parc Arqueològic Mines de Gavà
18-12-2016
De 11.00 a 12.00

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.