Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis del CSE

 

Carta de serveis platges

 

El CAP de la Riera de les Parets tanca a l'agost per obres de millora

Aquest mes d'agost es duran a terme diverses obres d'adequació al Centre d'Atenció Primària (CAP) Doctor Bartomeu Fabrés i Anglada.

Mentre durin aquestes obres, tots els serveis es derivaran al CAP Gavà (Riera de Sant Llorenç, s/n), que cobrirà tots els serveis tant d'atenció primària com especialitzada, amb el reforç dels professionals mèdics del CAP Bartomeu Fabrés i Anglada.

Més informació

Restablerts els trajectes habituals de les línies de bus al pas per Viladecans

S'han normalitzat les línies L80, L87, L99 i N16 amb motiu de la finalització de les obres del pont de la carretera de la Vila de Viladecans. Els autobusos recuperen així el seu trajecte i parades habituals.

Obert el període de presentació de sol.licituds per les beques de llibres de text i activitats extraescolars

Continua obert el període de sol·licitud per demanar una beca per a llibres i per activitats extraescolars. Poden accedir aquells alumnes matriculats als centres escolars de Gavà de P-3 a 4t d'ESO. Els documents s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Convocatòria beques llibres

Bases beques llibres

Convocatòria activitats extraescolars

Bases activitats extraescolars

Circuit Barts

 

 

Diferents bars i restaurants de Gavà se sumen a la programació de la Festa Major de Sant Pere amb la instal.lació de diferents exposicions en els seus locals. Així, mentre es menja i es pren una copa es poden veure els quadres i obres exposats.

Més informació

Concurs fotogràfic GavàMón

El festival de cinema i drets humans, GavàMón, pretén visualitzar a través del cinema els esforços i iniciatives que persones i institucions porten a terme per millorar el compliment dels drets humans arreu i denunciar la seva vulneració.

A més del cinema, també incorpora altres llenguatges artístics. Així, en el marc del festival també s'organitza un concurs fotogràfic, promogut per l'Ajuntament en col·laboració amb l'Agrupació Fotogràfica Gavà per contribuir a difondre els drets humans a la ciutadania. El termini de presentació de les fotografies finalitza el 20 de setembre.

Bases reguladores del concurs fotogràfic

Subvencions per a la instal·lació d'ascensors als edificis d'habitatges

L'Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria de subvencions per a la instal·lació d'aparells elevadors per a la supressió de barreres arquitectòniques en els edificis d'habitatges. Unes ajudes que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre de 2016.

Podran beneficiar-se dels ajuts les comunitats de propietaris que no tinguin ascensor i d'un'edifici amb planta baixa més tres, com a mínim. També podran ser beneficiàries les comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de planta baixa més un pis sempre que alguna persona empadronada a l'immoble acrediti la situació de mobilitat reduïda.

L'import màxim de la subvenció serà de 6.000 euros per ascensor instal·lat.

Anunci de la convocatòria

Bases de les subvencions

 

Enterovirus, què cal saber?

Des del passat mes de febrer s'han detectat, en punts diferents d'arreu de Catalunya alguns casos d'infants que han desenvolupat quadres neurològics aguts greus en el context de l'aparició de simptomatologia prèvia inespecífica de probable infecció viral (febre, mocs, tos, diarrea, vòmits, erupció cutània). En alguns d'aquests casos, l'anàlisi de les mostres extretes ha estat positiva per enterovirus.


Aquest circumstància ha generat alerta i inquietud en els pares i mares i en la ciutadania en general. És per això que des de l'Ajuntament us volem transmete la informació necessària sobre l'enterovirus que ha fet pública la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar-la aquí

JOVES PER A L'OCUPACIÓ, UN PROGRAMA QUE FACILITA LA CONTRACTACIÓ SUBVENCIONADA DE JOVES

Joves per l'Ocupació és un programa de formació per a joves de la ciutat d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur, i que té per objectiu la incorporació dels i les joves al món laboral i a la formació.
El programa  inclou formació professionalitzadora de 200 hores, en tres especialitats diferents: dependent/a polivalent; activitats en centres de jardineria floristeria i vivers, i operador/a en sistemes de telecomunicacions.

Les empreses interessades a formalitzar un contracte de treball mínim de 6 mesos poden sol·licitar al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) una subvenció per un import 648.60€ mensuals, amb un màxim de 6 mesos.
Les tutores del programa, donaran suport a les empreses que formalitzin contractes amb els joves, respecte a la selecció dels i les participants, tipus de contractació, ajuts previstos i assessorament en la formalització dels contractes i en la tramitació de les sol·licituds de subvenció al SOC.
Més informació al Centre de Suport a l'Empresa: cse@gava.cat o telèfon 936333450.
 

Campanya de prevenció i control del mosquit tigre

La campanya de prevenció i control del mosquit tigre consisteix en posar en marxa diferents mesures per prevenir la cria del mosquit tigre. Són mesures adreçades a tota la població.

Més informació

Enquesta sobre la percepció social i ambiental de les platges i dunes del litorial deltaic dels AMB

L'enquesta forma part del projecte europeu OPERAS i té l'objectiu de recollir informació sobre la percepció que té la societat sobre els serveis ecosistèmics que ofereixen les platges amb dunes del Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta enquesta online complementa les enquestes que s'estan realitzant en diferents punts del litoral metropolità al delta del Llobregat.

Es triga uns 6 minuts en completar l'enquesta, està en 3 idiomes, i es pot omplir també amb smartphone. Per cada enquesta completada es plantarà una planta de duna.

Enquesta

Avís per contaminació atmosfèrica

Protecció Civil informa de l'avís preventiu de contaminació atmosfèrica per partícules en suspensió que afecta tot el territori català.

Per reduir les emissions es recomana  realitzar trajectes a peu o amb bicicleta, utilitzar el transport públic, reduir els desplaçaments amb vehicle privat i realitzar una conducció eficient.

Comunicat

Avís per desviació del GA1

Amb motiu d'unes obres al terme municipal de Castelldefels, la línia Ga1 modifica el seu recorregut habitual pel municipi. Aquest canvi no ha d'alterar el compliment dels horaris establerts.

Plànol del nou recorregut

Agenda

Màgia Club amb Raphael Capri

29-7-2016
De 22.00 a 23.59

Espai Chillout. Concerts grups locals

30-7-2016
De 22.00 a 02.00

Campionat Europeu de seleccions nacionals Junior

Zona Esportiva de Can Torelló
Del 1-8-2016 a 5-8-2016
De 22.00 a 02.00

Visita guiada al refugi antiaeri de la Rambla de Gavà

Museu de Gavà
7-8-2016
De 11.00 a 12.30

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.