Gavà en directe

Viu en directe el que passa a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Gavà
Sessió extraordinària Síndic i ple ordinari juny

Ordre del dia sessió extraordinària Síndic de Greuges

Ordre del dia del Ple ordinari de 30 de juny

 

Propera emissió en directe: 30-06-2016 17:00

Accedeix aquí a les actes dels plens anteriors

Circuit Barts

 

 

Diferents bars i restaurants de Gavà se sumen a la programació de la Festa Major de Sant Pere amb la instal.lació de diferents exposicions en els seus locals. Així, mentre es menja i es pren una copa es poden veure els quadres i obres exposats.

Més informació

Obert el període de presentació de sol.licituds per les beques de llibres de text i activitats extraescolars

El proper 1 de juliol s'obre el període de sol·licitud per demanar una beca per a llibres i per activitats extraescolars. Poden accedir aquells alumnes matriculats als centres escolars de Gavà de P-3 a 4t d'ESO. Els documents s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Convocatòria beques llibres

Bases beques llibres

Convocatòria activitats extraescolars

Bases activitats extraescolars

Concurs per escollir la imatge del GavàMón

El festival de cinema i drets humans, GavàMón, pretén visualitzar a través del cinema els esforços i iniciatives que persones i institucions porten a terme per millorar el compliment dels drets humans arreu i denunciar la seva vulneració.

A més del cinema, incorpora altres llenguatges artístics, com la imatge gràfica. Per afavorir la implicació de la ciutadania, un any, la imatge del festival s'escollirà a través d'un concurs. Poden participar totes les persones residents a Gavà, alumnat de les escoles d'art de la ciutat majors de 18 anys o de 16 si presenten autorització dels pares/mares o tutors/es legals. El termini de presentació de les obres es tanca el 30 de juny.

Consulteu les bases

 

En el marc del festival també s'organitza un concurs fotogràfic, promogut per l'Ajuntament en col·laboració amb l'Agrupació Fotogràfica Gavà per contribuir a difondre els drets humans a la ciutadania. El termini de presentació de les fotografies finalitza el 20 de setembre.

Bases reguladores del concurs fotogràfic

Subvencions per a la instal·lació d'ascensors als edificis d'habitatges

L'Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria de subvencions per a la instal·lació d'aparells elevadors per a la supressió de barreres arquitectòniques en els edificis d'habitatges. Unes ajudes que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre de 2016.

Podran beneficiar-se dels ajuts les comunitats de propietaris que no tinguin ascensor i d'un'edifici amb planta baixa més tres, com a mínim. També podran ser beneficiàries les comunitats de propietaris d'edificis plurifamiliars de planta baixa més un pis sempre que alguna persona empadronada a l'immoble acrediti la situació de mobilitat reduïda.

L'import màxim de la subvenció serà de 6.000 euros per ascensor instal·lat.

Anunci de la convocatòria

Bases de les subvencions

 

Enterovirus, què cal saber?

Des del passat mes de febrer s'han detectat, en punts diferents d'arreu de Catalunya alguns casos d'infants que han desenvolupat quadres neurològics aguts greus en el context de l'aparició de simptomatologia prèvia inespecífica de probable infecció viral (febre, mocs, tos, diarrea, vòmits, erupció cutània). En alguns d'aquests casos, l'anàlisi de les mostres extretes ha estat positiva per enterovirus.


Aquest circumstància ha generat alerta i inquietud en els pares i mares i en la ciutadania en general. És per això que des de l'Ajuntament us volem transmete la informació necessària sobre l'enterovirus que ha fet pública la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar-la aquí

JOVES PER A L'OCUPACIÓ, UN PROGRAMA QUE FACILITA LA CONTRACTACIÓ SUBVENCIONADA DE JOVES

Joves per l'Ocupació és un programa de formació per a joves de la ciutat d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur, i que té per objectiu la incorporació dels i les joves al món laboral i a la formació.
El programa  inclou formació professionalitzadora de 200 hores, en tres especialitats diferents: dependent/a polivalent; activitats en centres de jardineria floristeria i vivers, i operador/a en sistemes de telecomunicacions.

Les empreses interessades a formalitzar un contracte de treball mínim de 6 mesos poden sol·licitar al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) una subvenció per un import 648.60€ mensuals, amb un màxim de 6 mesos.
Les tutores del programa, donaran suport a les empreses que formalitzin contractes amb els joves, respecte a la selecció dels i les participants, tipus de contractació, ajuts previstos i assessorament en la formalització dels contractes i en la tramitació de les sol·licituds de subvenció al SOC.
Més informació al Centre de Suport a l'Empresa: cse@gava.cat o telèfon 936333450.
 

Campanya de prevenció i control del mosquit tigre

La campanya de prevenció i control del mosquit tigre consisteix en posar en marxa diferents mesures per prevenir la cria del mosquit tigre. Són mesures adreçades a tota la població.

Més informació

BORSA DE TREBALL DE L’EMPRESA MUNICIPAL PRESEC

L'empresa municipal PRESEC està creant la seva borsa de treball per cobrir vacants amb caràcter temporal de conductors de camions de recollida de residus municipals; peons de neteja viària i de recollida i transport de residus urbans; conductors oficials de 2a, i peons especialistes de neteja viària.

Consulteu aquí el procés

 

Nova programació Punts de Gavà

Comença una nova edició dels Punts de Gavà, amb tallers i activitats fins al juny dins de la programació estable del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).
Una programació  formada per tallers d'empoderament, relaxació per la vida quotidiana,  informàtica per trencar la bretxa digital així com altres espais de participació i una exposició.

Consulta les activitats programades

Més informació i inscripcions al Departament d'Educació, Igualtat i Ciutadania. Telèfon: 93 263 91 00 ext: 9440 (matins) , ext: 922 (tardes);   igualtat@gava.cat

Enquesta sobre la percepció social i ambiental de les platges i dunes del litorial deltaic dels AMB

L'enquesta forma part del projecte europeu OPERAS i té l'objectiu de recollir informació sobre la percepció que té la societat sobre els serveis ecosistèmics que ofereixen les platges amb dunes del Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta enquesta online complementa les enquestes que s'estan realitzant en diferents punts del litoral metropolità al delta del Llobregat.

Es triga uns 6 minuts en completar l'enquesta, està en 3 idiomes, i es pot omplir també amb smartphone. Per cada enquesta completada es plantarà una planta de duna.

Enquesta

MODIFICACIÓ DEL TRAJECTE DE TRES LÍNIES D'AUTOBÚS

Amb motiu de la fira d'atraccions de la Festa Major de Sant Pere, des del 21 de juny i fins el 5 de juliol, les línies d'autobús Ga1 (Gavabús), 902 i N14 hauran de modificar el recorregut pel tall de la rambla de Pompeu Fabra.

Plànol del recorregut alternatiu

Altres afectacions de trànsit

Agenda

Jornada de portes obertes al Refugi antiaeri de la Rambla de Gava

Museu de Gavà
3-7-2016
De 10.00 a 14.00

Jornada de portes obertes al Refugi antiaeri de la Rambla de Gava

Museu de Gavà
3-7-2016
De 10.00 a 14.00

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-7-2016
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-7-2016
De 11.30 a 13.30

  Cartes de Serveis

  Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

  Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

   

  Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis del CSE

  Promoció d'habitatge públic de can Ribes

  143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

  Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.