Els animals de companyia no són una joguina, no són un regal, no són ni tan sols una mascota. Són éssers vius dotats de sensibilitat física i psíquica, els quals han de rebre el tracte que, atenent les seves necessitats, en procuri el benestar.

 

Des del departament de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament es vol fomentar la recuperació dels animals de companyia (gossos, gats i fures) perduts al municipi de Gavà, així com fomentar l'adopció dels que es considerin abandonats.

 

Els animals extraviats que es recullen al municipi de Gavà es traslladen a un centre de recollida* fins que són recuperats per la persona propietària o són adoptats. En funció de l'estat en què es trobin, i per facilitar les vostres peticions, s'han creat quatre espais diferents:


• Animals pendents de recuperar. En aquest espai es publica la fotografia i les característiques físiques de l'animal recollit i que està pendent de ser recuperat per la persona propietària.
• Animals per adoptar. En aquest espai es publica la fotografia i les característiques físiques de l'animal que es considera abandonat i, per tant, es pot donar en adopció.
• Animals que han trobat família. En aquest espai es publiquen els animals de companyia que ja han aconseguit ser adoptats.
• Tauler d'anuncis d'animals perduts. En aquest espai s'ofereix la possibilitat que  qualsevol ciutadà de Gavà que hagi perdut el gos, gat i/o fura pugui enviar la fotografia de l'animal amb les seves característiques per tal que surti al tauler d'anuncis i que els visitants de la pàgina web puguin ajudar a trobar-lo

 

 

Centre d'acollida contractat per l'Ajuntament de Gavà
Bonesvalls Residència d'Animals, SL (SIR CAN)
Adreça C. Fontana, s/n
Olesa de Bonesvalls (08795)
Telèfon 629 539 551
Núm de Nucli Zoològic B-2500619
Persona de contacte Belinda
Horari De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 18 h

 

Per a més informació, podeu trucar al departament de Salut Pública i Consum (pl. de Jaume Balmes, s/n), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, al telèfon 93 263 91 00.
 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals