Aquest curs, l'Ajuntament de Gavà, amb la col·laboració de clubs esportius de la ciutat, us ofereixen la possibilitat de practicar Esport al Carrer.

El programa inclourà torneigs o campionats populars a l'aire lliure. L'objectiu: promoure la pràctica dels esports d'equip des d'un vessant lúdic,  donar a conèixer la tasca que al llarg de l'any realitzen les entitats esportives de Gavà i, sobretot, fomentar l'ús social i saludable de l'espai públic reconvertit en una pista de joc.

Esport al Carrer inclourà bàsquet. volei, futbol sala i handbol. Tots els torneigs inclouran una categoria mixta i/o femenina. També és obert a nois i noies amb discapacitats. Perquè l'esport és un vehicle immillorable per fomentar la igualtat i la inclusió social.

 

L'estrena: un torneig de bàsquet 3x3

Esport al Carrer arrenca el 30 de setembre a la plaça de Francesc Macià amb bàsquet com a protagonista. Consistirà en partits 3x3 per a infants i joves 4 a 17 anys, organitzats en col·laboració amb el Club Bàsquet Gavà. Per participar en el torneig, que tindrà lloc de 10 a 13 hores, cal inscriure's prèviament a través de l'enllaç següent:

INSCRIPCIONS

 

 

 

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals