Mes d'un miler de nens i nenes de Gavà participen any rera any en les competicions incloses en els Jocs Escolars
 

Les activitats esportives escolars estan organitzades pel Consell de l'Esport Escolar de Gavà amb la col·laboració del Departament d'Esports de Gavà. El Consell està format per representants de totes les entitats esportives lligades a l'esport de la ciutat, ja siguin escoles, clubs o associacions. L'objectiu conjunt és la planificació d'un programa d'activitats esportives adreçades als nens/es i joves en edat escolar de Gavà.

La principal via de desenvolupament de l'esport escolar són els Jocs Escolars, que abasten des de les lligues d'esports col·lectius fins a les jornades d'esports individuals, tant a nivell municipal com a nivell supramunicipal.

 

             

 

Els Jocs Escolars comprenen una àmplia oferta esportiva adreçada a nens i nenes de 6 a 18 anys. Els esports que s'hi practiquen són els següents: mini-bàsquet, bàsquet, mini-handbol, handbol,  futbol sala, futbol 7, futbol 11  i voleibol, com a esports d'equip; i escacs, gimnàstica rítmica, atletisme, judo i natació, entre d'altres, com a esport individuals. Encara que la singularitat més important dels Jocs Escolars és la promoció de la practica polisportiva, sobretot en els més petits. Els nens/es de 1r a 4t s'inicien a l'esport amb la pràctica del Poliesportiu, una combinació de partits de tres esports (futbol sala, mini-básquet i mini-handbol). A més  a més, dins del programa dels Jocs Escolars també es realitzen diferents activitats i actes puntuals adreçats als nens/es durant tota la temporada escolar, com és la Cursa Escolar.

L'objectiu marcat des del Departament d'Esport és donar la possibilitat d'iniciar-se en la pràctica esportiva a tots els escolars de la població. L'objectiu principal del Jocs Esportius Escolars és educar a persones a més a més d'esportistes, fomentant la importància dels valors educatius de l'esport.

Per a més informació, les persones interessades s'han d'adreçar a l'AMPA de la seva escola o a les oficines del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Gavà, 2ª. planta. Tel. 93 263 91 80, fax. 93 263 91 78 e-mail: esports@aj-gava.cat

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals