Regidor Delegat de Joventut, Cooperació i Cultura de la Pau.

Regidor Delegat de Govern Obert i Participació.

 

Nascut a Barcelona el 13 de març de 1989.

 

Llicenciat en Dret per la UPF (2011). Màster d'investigació en Integració Europea per la UAB (2012). Màster propi al Col·legi d'Advocats per especialitzar-se en Dret de les Noves Tecnologies (TIC) i Societat de la Informació (2015).

 

En l'àmbit professional he treballat en tot tipus de feines temporals, especialment quan estudiava: he treballat al cinema de Gavà, a una cadena de mòbils, a una botiga de roba...

Tot just abans de marxar d'Erasmus a Finlàndia, vaig fer pràctiques a l'Assessoria jurídica de la Generalitat al Departament d'Agricultura, i en finalitzar Dret, vaig començar a treballar en diverses notaries i en una gestoria de bancs, en la qual he finalitzat la relació laboral de manera recent.

En l'actualitat, intento obrir-me camí professionalment en les branques del Dret que més m'apassionen: el dret europeu i el dret de les noves tecnologies.

 

Informació addicional

Des de ben petit he estat interessat en el dret i en la política, perquè crec que són les eines capaces de transformar i millorar la nostra societat. Potser va ser a l'Institut Bruguers quan vaig formar part del Consell Escolar quan em va a començar a interessat tot aquest món.

Tinc especialment interès en els temes d'àmbit europeu des de que vaig fer un Erasmus a Finlàndia. De fet, formo part d'una associació europea anomenada Joves Europeus Federalistes que defensa la construcció d'una federació europea.

També tinc molt interès en la temàtica de defensa dels Drets Humans i dels drets dels animals, interès que he adquirit des que vaig adoptar la meva gossa.

 

Motivació

Gavà és una gran ciutat, però com totes les ciutats en el món, ha d'afrontar nous reptes. És el moment de construir la ciutat del segle XXI, que passa inevitablement per fer una ciutat sostenible, verda, intel·ligent, respectuosa i, molt especialment, social.

Ens cal una ciutat que defensi i protegeixi la joventut, des de la infància fins els 35 anys, fomentant espais propis de debat i decisió, però també potenciant aquelles polítiques que més ens interessa als joves i més necessitem: ocupació de qualitat, formació i habitatge. En quant a la cooperació i cultura de la pau, Gavà ha de continuar sent una ciutat solidària amb el món i hem de continuar protegint a aquelles associacions i ONGS locals que dediquen tots els seus esforços alterosament a ajudar als més desafavorits, però també hem d'obrir noves portes a la cooperació: Europa.

Però no aconseguirem fer una ciutat millor i moderna si prèviament no obrim les portes de l'Ajuntament. Per això, caldran establir noves i renovades formes de participació: participació dels ciutadans als Plens, xarxes socials, aplicacions de resposta ràpida, consells amb veritable capacitat de decisió... I sobre tot, caldrà renovar les formes de comunicació i informació amb la ciutadania, a través, per exemple, d'una àmplia reforma de les webs locals i incorporació d'un portal de transparència integrat amb l'actual portal de dades obertes. En definitiva, tot un món per fer, però tenim  un projecte sòlid i ganes suficients per continuar transformant Gavà.

 

DELEGACIONS D'ALCALDIA

- Regidor Delegat de Joventut, Cooperació i Cultura de la Pau.

- Regidor Delegat de Govern Obert i Participació.

 

Declaració de béns i incompatibilitats

Retribució anual bruta - 25.948,74 €

 

Dades de contacte:
Ajuntament de Gavà
Pl. de Jaume Balmes, s/n
08850 Gavà

Tel. 93 263 91 00 ext 9316
Correu electrònic: eplaza@gava.cat