Cartes de Serveis

Consulta el nombre d'expedients i la seva tipologia i els indicadors bàsics de 2013. També les gràfiques d'objectius i els resultats per compromisos.

Consulta la valoració de la ciutadania sobre els serveis de l'OAC

 

 

 

Carta de serveis platges

 

 

Tancament Nova Piscina

La Nova Piscina romandrà tancada fins el proper  2 de juliol. Durant aquests dies s'aprofita per fer tot un seguit de treballs de millora.

En concret:

- Sauna seca:  canvi fustes dels bancs
- Sauna humida: canvi lames dels bancs 
- Modificació ACS (Aigua Calenta Sanitària). En concret transvasament + alimentació
- Neteja a fons dels vestidors
- Desinfecció del material esportiu
- Reparació fuita ACS del passadís peus nets (passadís on estan les guixetes)
- Borada de la piscina gran
- Borada de la piscina petita

 

 

Campanya d'estassades de vorals de camins, prats secs i solars municipals

L'Ajuntament de Gavà posa en marxa la campanya d'estassades de vorals de camins, prats secs i solars municipals. La iniciativa es realitza cada any abans de la celebració de Sant Joan.

En aquí pots consultar els llocs on es farà aquesta neteja.

Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon i Recte

Fins passat l'estiu, gavanencs i gavanenques de 50 a 69 anys poden participar en aquest programa, promogut pel Departament de Salut de la Generalitat  que compta amb l'adhesió de l'Ajuntament de Gavà, àrees bàsiques de salut, farmàcies  i hospitals.

El Programa ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, un test immunològic per detectar sang oculta en femta no apreciable a simple vista. Els ciutadans que poden acollir-se al programa rebran en els propers mesos una carta on se'ls explicarà el funcionament de la prova.

Més informació

Campanya de control de paneroles i mosquits

L'Ajuntament intensifica a l'estiu la lluita contra les plagues urbanes a l'espai públic.

El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram, que es repetiran durant les primeres quinzenes de mes, de juny a setembre. En el cas de detectar paneroles en propietats privades s'aconsella demanar assessorament a una empresa especialitzada, així com revisar el tram de connexió amb la xarxa de clavegueram privada, el qual pot ser un lloc de refugi de les paneroles. D'aquesta manera s'incrementarà l'eficàcia dels tractaments.

El control de mosquits es fa mitjançant aplicacions intensives d'un producte larvicida en embornals, que s'allargaran fins al mes d'octubre. A nivell privat, en el cas del mosquit tigre, les mesures preventives constitueixen el millor mètode de control.

CAMPANYA D’IDENTIFICACIÓ I CENS D’ANIMALS DE COMPANYIA

L'Ajuntament està duent a terme una campanya de verificació de la identificació i Cens municipal d'animals de companyia. Els agents de la Policia Municipal comproven, amb un lector de microxip, si l'animal de companyia que els seus propietaris o posseïdors condueixen per la via pública està identificat i censat.
En tots els casos s'informa de l'obligació de fer-ho, i si no es comprova al moment se'ls lliura una butlleta avisant que disposen de 30 dies per registrar l'animal al Cens Municipal d'Animals de Companyia.

Més informació

Consells davant de possibles onades de calor

De l'1 de juny  al 30 de setembre, es posa en marxa el Pla d'actuació per prevenir els efectes d'una possible onada de calor sobre la salut
Què heu de fer en cas d'onada de calor?
Consells per a la gent gran

Estiu Metropolità

Aquest estiu, l'Àrea Metropolitana de Barcelona estrena un nou cicle d'activitats, gratuïtes i adreçades a totes les edats. Una manera educativa i refrescant de gaudir dels espais metropolitans, coneixent tots els seus valors.

Aquí pots consultar les activitats

Més informació a www.amb.cat/agenda

Inici de la segona fase de les obres de millora a l’edifici d’Urgències de l'hospital de Viladecans

L'hospital de Viladecans ha iniciat la segona fase de les obres de condicionament a l'estructura de l'edifici d'Urgències. Durant uns dies, els treballs d'aquesta segona fase, que afecten a 13 boxes d'urgències, conviuen amb la finalització de la fase I. Aquesta primera fase concentra els treballs en l'entrada per a vianants de l'edifici.
 
Mentre duri la segona fase de les obres, l'atenció immediata als casos més complexos i la dels pacients menys greus que arribin a urgències es mantindrà a la seva ubicació actual. Només durant aquesta segona fase, el seguiment fins al diagnòstic i tractament inicial dels pacients més complexos es trasllada a la Unitat d'Hospitalització 2 (UH2).
 
Els treballs de condicionament de l'edifici d'Urgències, necessaris per respondre als requeriments del projecte de reforma i ampliació del centre, s'han graduat en sis fases per tal que afectin el menys possible a usuaris i pacients en el decurs dels mesos que durin les obres que són maig, juny i primers dies de juliol.

El servei d'assessorament sobre clàusules sòl s'amplia fins a finals d'any

L'Ajuntament de Gavà amplia, fins a finals d'any, el servei d'assessorament sobre clàusules sòl.

L'atenció es realitza, mitjançant cita prèvia,  els dijous a la tarda.

Els interessats no cal que vinguin a l'Ajuntament, poden demanar la cita, escollint dia i hora que més convingui, a l'enllaç:
http://eseu.gavaciutat.cat/cita-previa

FES EL TEU COMPOST! NOUS TALLERS DE COMPOSTATGE CASOLÀ

L'Ajuntament continua fomentant la separació i prevenció de residus municipals. Per aquest motiu, segueix promovent el compostatge casolà com a mètode d'autogestió dels residus orgànics. Aquesta pràctica que permet transformar la matèria orgànica que generem a les nostres cuines o les restes del jardí, en un adob de qualitat. A Gavà ja són dos centenars de famílies les que duen a terme el compostatge a les seves llars.

Les persones interessades a participar d'aquesta iniciativa ho poden fer mitjançant una inscripció prèvia. Rebran un compostador que s'adapti a les seves necessitats i un curs formatiu per saber com utilitzar-lo, que es durà a terme durant la tardor de 2017. Les inscripcions es poden reaitzar mitjançant el següent formulari d'inscripció. Les places són limitades.

Més informació
 

Gavà, ciutat adherida a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta

Gavà pertany a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta, impulsada pel Moviment Democràtic de Dones i a la qual s'han adherit 71 municipis d'arreu de l'Estat Espanyol, compromesos a treballar per l'eradicació de la demanda de la prostitució i a perseguir el tràfic de dones i nenes amb fins d'explotació sexual.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones s'ha elaborat un díptic on es posa de manifest la necessitat de lluitar contra la prostitució, un problema greu que atempta contra els drets humans de milions de dones i nenes.
Díptic

Passaport de lectura per als infants de Gavà

Les Biblioteques de Gavà posen a disposició dels lectors més joves el Passaport de lectura Gènius amb l'objectiu d'incentivar la lectura des d'una vessant més lúdica i amena entre els nens i nenes de 7 a 12 anys.

Cada pàgina del Gènius inclou una petita fitxa que els infants ompliran amb els llibres que hagin llegit fins completar tot el passaport. Per cada lectura rebran unes etiquetes adhesives.

 

Pla de Xoc a l’Atur. Ajuts a l’autoocupació i a la contractació de persones de Gavà en situació d’atur

L'Ajuntament de Gavà, amb el suport tècnic i econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ofereix una línia d'ajudes econòmiques per a persones en situació d'atur que vulguin crear el seu propi lloc de treball o bé hagin iniciat el seu projecte a partir de l'1 de gener de 2016.

També s'atorguen subvencions a les empreses de Gavà i l'Àrea Metropolitana de Barcelona que contractin ciutadans i ciutadanes de Gavà en situació atur per un període mínim de 6 o 12 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de març (en els casos d'ajut a l'autoocupació o contractacions de 6 mesos) i fins a l'1 d'octubre (en els casos de contractacions de 12 mesos).

Més informació

 

Cupons per descobrir el Baix Llobregat en família

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita, amb novetats, el cupó per fer escapades en família. Aquest 2017 podreu gaudir de nous descomptes i promocions per a visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials entre ells el Parc Arqueològic Mines de Gavà. 

Més informació a www.turismebaixllobregat.com/cupons

Revetlles segures

Amb motiu de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere, un detallem un seguit de mesures que cal tenir en compte per evitar ensurts.

Consulteu-les aquí

L'Ajuntament informa

També us recordem la prohibició de fer fogueres a la platja.

Més informació

Ban de l'alcaldessa per a la prevenció d'incendis

Avís per tall de carrers

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d'estiu i en concret, a l'emplaçament de la Fira quedarà tallat l'accés des de la Riera de Sant Llorenç per la Plaça Batista i Roca i també l'avinguda d'Eramprunyà a l'alçada de la plaça Catalunya des de dimarts, 20 de juny a les 16:00 hores fins dilluns, 3 de juliol a les 20:00 hores aproximadament.

També hi haurà afectacions en les línies d'autobusos GA1, 902 i N14. Consulteu el plànol amb itineraris alternatius i parades anul·lades aquí

Pla de mobilitat sostenible a la platja - estiu 2017

El pla promou el transport públic amb el Gavabús gratuït els caps de setmana del 10 de juny al 6 d'agost, afavoreix l'ús de la bicicleta i restringeix l'aparcament durant els caps de setmana en dues àrees de Gavà Mar.

Consulta tota la informació del pla aquí

Vehicles autoritzats

Agenda

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
17-7-2017
De 11.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-9-2017
De 11.30 a 13.30

Com analitzar i millora la imatge gràfica del meu negoci? (sessions el 19, 21 i 26 de setembre de 2017)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-9-2017
De 09.30 a 13.30

Vols crear el teu propi negoci?

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
19-9-2017
De 16.30 a 18.30

Fes-t'ho tu: Fiscalitat per autònoms (IVA, IRPF)

Centre de Suport a l'Empresa (CSE)
7-11-2017
De 09.30 a 13.30

    Promoció d'habitatge públic de can Ribes

    143 habitatges amb protecció oficial promoguts per l'IMPSOL, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al nou barri de Can Ribes.

    Aquí podeu consultar les llistes i tota la informació sobre els habitatges.