Àmplia oferta d'activitats per a la gent gran durant tot l'any als casals El Centre i Can Tintorer

El col·lectiu de la gent gran de Gavà disposa d'una àmplia oferta d'activitats organitzades pel Patronat Municipal de Serveis Comunitaris i que tenen com seus principals el Casal Municipal de la Gent Gran El Centre i el Casal Municipal de la Gent Gran Can Tintorer.

El programa, que transcorre des d'octubre fins el mes de juny, inclou cursos, tallers i activitats diverses. Les propostes estan estructurades en activitats físiques, amb ioga, tai-txi i balls; en tallers d'art, amb pintura acrílica, ceràmica, decoració i manualitats, noves tecnologíes; amb cursos d'iniciació al PC, word, tractament d'imatges i internet i correu electrònic; cursos de cuina; cursos de salut i psicologia, o  tallers d'entrenament de la memòria.

 

    

 

A més a més, hi ha  el programa Activa´t! Per un envelliment saludable, amb la finalitat de oferir instruments per crear un projecte vital i millorar la qualitat de vida de les persones a mida que  aquestes envelleixen mitjançant activitats de salut, de participació social i  promoció de la seguretat personal. I el programa Divendres en forma amb l'objectiu de crear hàbits saludables a través de l'activitat física.

Per a més informació:

Ajuntament de Gavà plaça de Jaume Balmes, s/n. Telèfon 93 263 91 00.

Casal Municipal de la Gent Gran El Centre, carrer de Sant Isidre, 22-24. Telèfon 93 662 53 62.

Casal Municipal de la gent Gran Can Tintorer, Camí de Can Tries s/n. Telèfon 93 263 96 44.

Casal Municipal de la Gent Gran Torre Lluc, carrer del Centre, 3.

Si voleu conèixer les propostes per a aquest proper curs, podeu consultar el document següent:

 

Guia activitats 2018-19

 


 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals