Dijous 21 de desembre, 33.943 gavanencs i gavanenques podran exercir el seu dret a vot en les 53 meses repartides en 18 locals electorals. No hi ha canvis respecte els comicis de juny de 2016 (eleccions a les Corts Generals).Consulta cens electoral


Dades de la persona sol·licitant

Un ampli dispositiu electoral

Per al bon desenvolupament de la jornada electoral, l'Ajuntament de Gavà desplegarà un ampli dispositiu. Així, hi haurà 32 persones que faran les funcions de Representants de l'Administració, de les quals 23 realitzaran la transmissió de les dades electorals mitjançant dispositius mòbils. Aquest  desplegament humà estarà dirigit i coordinat per la Secretaria General de l'Ajuntament, amb la col·laboració tècnica i administrativa de la Unitat de Participació Ciutadana. L'equip electoral, amb comunicació directa amb l'INE i la Junta Electoral de Zona, s'encarregarà de resoldre els possibles problemes que es puguin presentar en l'electorat quant a l'exercici del dret de vot. La Secretaria també comptarà amb el suport de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), tant a l'edifici de l'Ajuntament com als col·legis electorals de l'escola Jacme March i del Centre Cívic Gavà Mar.

També hi haurà dues unitats mòbils del servei electoral que funcionaran com a enllaç entre l'Ajuntament i els 18 locals electorals per a solucionar qualsevol problema que hi pugui sorgir.

 

Vehicle adaptat
Durant la jornada es facilitarà un servei de vehicle adaptat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin desplaçar-se al local electoral. Només caldrà trucar a l'Ajuntament (telèfon gratüit 900 66 33 88)  per sol·licitar-lo.

 

Més serveis
La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, vetllarà per la vigilància i seguretat a tots els col·legis electorals.
L'empresa municipal PRESEC atendrà qualsevol necessitat que es detecti als col·legis electorals, facilitant serveis de manyeria, fusteria, electricitat i neteja.
Els serveis informàtics de l'Ajuntament proporcionaran les plataformes informàtiques de control de participació i d'escrutini, el servei telefònic i el subministrament d'informació a la resta d'unitats que conformen el dispositiu electoral.
L'Ajuntament facilitarà a la ciutadania, a través d'aquest web www.gavaciutat.cat i els mitjans de comunicació locals informació sobre el desenvolupament de la jornada, amb els avanços de participació previstos a les 13 h i les 18 h, així com dels resultats electorals a la ciutat un cop escrutades les 53 meses.

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals