Casal Municipal de la Gent Gran el Centre

L'edifici on es troba el Casal va ser adquirit per l'Ajuntament l'any 1993 i va ser inaugurat el 1995 com a nou equipament lúdic. L'immoble, construït l'any 1988 disposa de 350 metres quadrats distribuïts en planta baixa i pis.

El Casal es troba situat al carrer de Sant Isidre 22-24, cantonada amb el carrer del Centre i esdevé un lloc d'informació i acollida per a la gent gran. S'impulsen activitats de formació, de dinamització i s'ofereixen alternatives d'oci, es promouen relacions interpersonals, s'ofereix un espai de trobada i es donen serveis complementaris a les seves necessitats.

El Casal compta amb una recepció, un punt  d'atenció al ciutadà/ana amb accés a internet, cafeteria, sala de lectura i televisió, servei de podologia, aula de tallers, aula d'informàtica i una gran sala polivalent amb un centenar de butaques i projector de vídeo.

Actualment el Casal és la seu de l'Associació de la Gent Gran de Gavà.

Horari:  de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 i dissabtes, diumenges i festius de 16.30 a 20.00

Horari d'estiu: durant l'agost de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 i dissabtes, diumenges i festius de 16.30 a 20.00 

 

Casal Municipal de la Gent Gran Can Tintorer

El Casal es troba al camí de Can Trias, s/n. Va ser inaugurat el 30 de març de 2007 al barri de can Tintorer. L'equipament té dues plantes amb superfície total construïda de 880 metres quadrats, disposa també d'una terrassa i un jardí de 830 metres quadrats.

A la planta baixa hi ha la recepció, el punt d'informació, sala d'estar per a usos diversos, sala polivalent, lavabos, magatzem i la cuina per realitzar-hi tallers. A la segona planta, trobem, a més dels despatxos d'usos diversos, servei de podologia i aules d'informàtica i  polivalents.

El Casal ha esdevingut un lloc d'informació i acollida per a la gent gran, s'impulsen activitats de formació, de dinamització i s'ofereixen  alternatives d'oci, promoure les relacions interpersonals, oferir un espai de trobada per a la gent gran de la ciutat, i donar serveis complementaris a les seves necessitats.

El casal té una gran recepció, un  punt d'informació, sala d'estar per a usos diversos, sala polivalent amb més d'un centenar de butaques i projector de vídeo, lavabos, magatzem i la cuina per realitzar-hi tallers. A més, en la segona planta hi ha  despatxos d'usos diversos, sal d'estar i lectura, lavabos, servei de podologia i aules d'informàtica i  polivalents.

Té un aforament de 191 persones.

Horari durant tot l'any:
De dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16  a 20 h
Dissabtes, diumenges i festius de 16.30 a 20 h

Durant el mes d'agost:
De dilluns a divendres de 16 a 20 h
Dissabtes, diumenges i festius de 16.30 a 20 h

Telèfon 93 263 96 44

 

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals