Gavà estrena la temporada de platges amb nous equipaments i serveis  de qualitat

 

Des del 4 de juny i fins a l'11 de setembre, la platja de Gavà estarà dotada de tots els equipaments i serveis perquè tothom pugui gaudir de l'estiu.

El litoral gavanenc inaugura la temporada d'estiu onejant de nou la Bandera Blava. L'any passat, es va perdre aquesta distinció després que un episodi de pluges registrat a l'agost de 2014 provoqués l'abocament directe d'aigua procedent de l'estany de la Murtra que va fer que el resultat del mostreig a l'altura del càmping Tres Estrelles no fos excel.lent. 

Una platja de qualitat i a l'abast de la ciutat i del conjunt de l'àrea metropolitana gràcies al reforç del transport públic per facilitar l'accés i evitar els embussos i els problemes d'estacionament. Així, a l'augment de la freqüència de pas del Ga1 (Gavabús) ja habitual en l'època d'estiu, s'incorpora enguany un servei d'autobús llançadera gratüit que connecta el parc comercial Barnasud amb la platja.

 

Aquest servei de bus, que estarà operatiu els caps de setmana i festiu de juny i juliol, és una de les accions del Pla de Mobilitat Sostenible a la Platja que ha posat en marxa l'Ajuntament. Un pla que també inclou la creació d'una zona d'estacionament regulat a l'avinguda d'Europa, el reforç de la vigilància policial i del servei de grua, a més de la instal·lació d'un dipòsit de vehicles a l'avinguda d'Europa, i un nou bicibox per promoure l'ús de la bicicleta per accedir a la zona costanera.

 

La platja de Gavà estrena l'estiu amb un nou Punt d'Informació Turística, en un mòdul nou i funcional ubicat a tocar del monument a la Vela. Allà, el visitant hi trobarà tota la informació de l'oferta cultural, gastronòmica, comercial i de lleure de la ciutat, així com un plànol que detalla tots els punts d'interès.

 

El dispositiu de vigilància, salvament i socorrisme incorpora algunes novetats. Aquestes són la reubicació a la sorra del lloc de socors del carrer de Premià, la instal·lació d'una nova cadira de vigilància al carrer de Pals, i la creació d'un  vestuari per a persones minusvàlides al carrer de Premià.

 

La platja de Gavà obre així la temporada de banys amb els màxims estàndards de qualitat perquè tothom pugui gaudir d'una platja amb un paisatge dunar únic que és objecte de diferents actuacions per preservar-lo. El passat mes de desembre, i amb l'objectiu de pal·liar els efectes provocats pels temporals, es va procedir a una reubicació de sorra a la platja per restablir el perfil de la platja i a la protecció de les dunes amb la plantació d'espècies autòctones.

 

Tota la informació de la campanya de platges 2016
 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals