Les biblioteques al servei de la cultura pels joves

Les Biblioteques són avui dia grans organitzacions innovadores, en canvi constant, adaptades a les necessitats variables del nostre entorn, que proporcionen gran quantitat d´informació i aprenentatge als usuaris i usuàries.

Així mateix, des de les Biblioteques de Gavà, cada any es planifiquen un conjunt d´activitats culturals i d´oci adreçades a tota la població de la ciutat, amb l'objectiu de donar a conèixer les Biblioteques i els seus recursos.

A més de les activitats, ofereixen serveis adaptats al ciutadà per tal que pugin treure el màxim profit de les biblioteques. Per tal de gaudir d´aquests serveis és imprescindible disposar del carnet de la biblioteca. Aquest carnet és gratüit, personal i intransferible, i dona accés a més de 180 biblioteques dintre de la província de Barcelona.

 

Aules d'estudi nocturn a la Biblioteca Josep Soler i Vidal

Es tracta d'un espai amb un horari idoni per als estudiants on poden preparar els exàmens i proves que han d'afrontar al llarg del curs. Les aules romanen obertes durant les èpoques d'examens, de dilluns a dijous de 9 del vespre a dues de la matinada.

Amb més de 80 punts d'estudi, les aules són un dels serveis més sol.licitats de la biblioteca, que sovint ha d'habilitar altres dependències per poder acollir als estudiants que s'hi apropen.

Les Biblioteques de Gavà resten obertes a qualsevol suggeriment que els ciutadans i les ciutadanes vulguin realitzar, ja que gràcies a això milloren els seus serveis.

Us convidem a que conegueu les biblioteques de Gavà i tot el que us poden oferir:

 

Biblioteca Josep Soler Vidal

Biblioteca Marian Colomé 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals