Enguany es durà a terme la 25 edició de la campanya "A Gavà, Cap Infant sense Joguina" organitzada per la Creu Roja en el marc de la Plataforma Gavà Solidària  i amb el suport de l'Ajuntament de Gavà.


A partir del 3 de desembre, els ciutadans i les ciutadanes podran fer donació de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes que posteriorment es distribuiran entre les famílies més necessitades, amb infants d'entre 0 i 14 anys, de la nostra ciutat.

Per a poder col·laborar, els ciutadans i les ciutadanes poden adreçar-se, fins al 28 de desembre, als punts de recollida de joguines solidàries situats a diversos llocs de la ciutat (equipaments, biblioteques, etc.) o a les activitats solidàries que organitzen entitats, comerços i empreses. Per altra banda poden adquirir un tiquet solidari de 2€. Aquests estaran disponibles, a través del voluntariat de la Creu Roja, en les diverses activitats solidàries que s'organitzen a la ciutat. Els diners recaptats serviran, també, per a la compra de joguines.

Activitats programades

Animem també a entitats, empreses i comerços a ser punt de recollida de joguines i/o a organitzar una activitat solidària per la campanya.

Totes les famílies de la ciutat que ho necessitin, compleixin els requisits d'accés i vulguin acollir-se a la campanya perquè els seus fills/es puguin rebre una joguina el dia de Reis, es poden inscriure del 12 al 30 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Ajuntament de Gavà, plaça de Jaume Balmes, s/n), en l'horari: Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14.30 hores, i dimarts i dijous de 9 a 19 hores.

Sol·licitud

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals